Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodkoGorzka97

ON CHCE TRÓJKĄT A JA MAM MIESZANE UCZUCIA

Polecane posty

jestem w podobnej sytuacji z tym, że ja się zakochałam, a on mnnie na razie "bardzo lubi" i "podobam mu się", ostatnio nawet awansowałam na tą, do której "może coś czuje" ... i wpadł on ostatnio na pomysł trójkąta, bo mówi, ze jeszcze nigdy tego nie przeżył i chciałby spróbować. nie ma dla niego znaczenia czy z facetem czy z dziewczyną. gdy powiedziałam, że się nie zgadzam, bo w niej by się zakochał jeszcze to odpowieadał, że tylko ja mu się podobam i nic tego nie zmieni, a jak pytałam, czy w takim razie chciałby patrzeć jak jakiś facet obmacuje dziewczynę, która mu się podoba to odpowiedział, że chodzi tylko o przyjemność... nie wiem co mam myśleć

Gość gość
Nie wiesz co masz o tym myśleć. Wnioskuję więc że jesteś kobietą nie tylko bez rozumu ale i bez godności. Dupą i cyckami, niczym więcej.

szybko mnie oceniasz.... chodzi po prostu o to, że kobiety sa dziwne, bo gdy w grę wchodzą jakiekolwiek uczucia to nie myśla

Gość gość
Czytam i nie wierzę, że laski są tak głupie. Każda marzy o miłości i idealnym facecie, po czym zgadza się na układ, w którym jest z kimś, kto "może coś do niej czuje". A na dodatek chce trójkąta. Przemyśl to i sama sobie odpowiedz co zrobić. Albo się sama cenisz i nie jesteś z byle kim, bo akurat się napatoczył i może Cię kiedyś pokocha albo czekasz na kogoś, kto dla Ciebie góry przeniesie!

dziekuję, o coś takiego mi chodziło.... wygląda to po prsotu tak , że znajomi mi mówią, że mam spróbować, że to jest fajne, że mam zacząć się bawić, a nie usychać i myśleć o "prawdziwej miłości" i dlatego sięzastanawiam, czy rzeczywiście cośze mną mnie tak

Gość gość
I dobrze ze masz mieszane uczucia. ..jestem kobieta Trojkaty tak i owszem ale tylko w moich fantazjach.... ( jestem zyt romantyczna :)) szczere Ci odradzam mam wielu kolegow ktorzy "bawili sie" w tego rodzaju zabawy wierz mi tam nie bylo milosci. ..

Gość gość
Co do znajomych-bardzo niedojrzali jak widać. Szanuj się, dziewczyno, facet kiedyś się znajdzie. Warto poczekać, są jeszcze tacy, dla których warto.

Gość gość
boze..... jak to jak? po polsku, powiedz mu, że nie kręcą się takie akcje i jest to dla Ciebie koniec tematu, a teraz najważniejsze: skoro zaproponował Ci cos takiego, to oznacza że w ogóle nie mysli o Tobie poważnie, gdyby mu na Tobie zależało w najmniejszym stopniu, to nie w głowie by mu były inne laski a tym bardziej Ty w łózku z innym facetem, facet sie Toba bawi, nic więcej

Gość gość
Napisałem komentarz ostro, ale obiektywnie. Czytam tu kobietę której facet chce trójkąta i nie ma nic przeciwko żeby rypał Cię inny facet. To powinno spowodować że strzelisz mu w ryj i odejdziesz. No ale kofasz swojego misia i zrobisz dla niego wszystko.. Kim więc jesteś? Na pewno nie kobietą z zasadami, inteligentną i szanującą się.

kocham, ale się nie zgadzam, po prostu myślę nad tym... z jednej strony nie chcę go stracić (wiem, że to głupie skoro on się "nie określił"), a z drugiej tak jak napisałam, ja nie chciałabym np patrzeć jak jakaś laska go dotyka itp

Gość gość
Nie masz co rozmyslać, facet się nie określił i się nie określi gdyż traktuje cie co najwyżej jako koleżanke od rozkladania nog i eksperymentów seksualnych. Prędzej czy później zniknie, chcesz marnowac czas, twoja sprawa.

Gość facet który dużo wie
Babo, nie bądź durna. Ten facet nie jest warty ciebie i nie gotowy na związek. Ucinaj kontakt i nie wracaj za chiny, bo będziesz żałowała.

Gość guru związków
Faceci przed 35 to tępaki i samoluby, myślą tylko o sobie. A ty daj mu w ryj i zakończ tą patologie. Odczekaj 6 miesięcy i możesz szukać innego.

Gość stefan burczymucha
jak nie chcesz z nim nigdy związku to rób trójkąt, a jak chcesz związek to nie rób, proste. Pozatym nie bądź desperatką, facetów jest jak grzybów po deszczu, inny się znajdzie, więc bez paniki.