Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość598

dlaczego dziennikarze mówiąc o wyniku Kukiza

Polecane posty

Gość gość598

w ogóle nie rozumieją że to nie chodzi o te Jowy tylko o to że ludzie mają dość PO i PiS :o Cały czas w tv o referendum, o jowach a tak naprawdę mało którego wyborcę Kukiza te Jowy obchodzą, a oni robią z tego sprawę najważniejszą w Polsce.

Gość gość
gdyby mieli dosyć po i pisu, to prawie 70% ankietowanych nie zagłosowałoby w ostatnich wyborach na przedstawicieli tych partii......

Gość gość
tak naprawdę ludzie kochają pis lub po a tylko ci co glosowali na kukiza nie mogą się zdecydować kogo bardziej ;)

Gość gość598
skąd możesz wiedzieć na kogo głosowali wyborcy Kukiza ?? podejrzewam że większość nie brała udziału w wyborach. Ja głosowałam na Kukiza, mam gdzieś Jowy, a chcę jedynie by zaczęło dziać się coś na polskie scenie politycznej a nie ciągle te same twarze które mają gdzieś Polskę i Polaków

Gość gość
ty jesteś pijana?

Gość gość
Sam Kukiz mówił, że chodzi mu tylko o JOWy. Co można sprawdzić na jego stronie. Tylko JOWy.

Gość gość
Wyniki wyborów prezydenckich są jednoznaczne! Paweł Kukiz odniósł wspaniały sukces, a wraz z nim postulat wprowadzenia 460 jednomandatowych okręgów wyborczych w wyborach do Sejmu! To Twój sukces - sukces bezpartyjnej Polski! Dziękujemy! Bez Waszego zaangażowania by się nie udało. To nie koniec, to początek! Wkrótce Paweł poinformuje o dalszych planach i działaniach. Tymczasem już dziś organizujmy się, bądźmy ze sobą w kontakcie. Zarejestruj się teraz na ruchJOW.pl. Działamy! > Budujemy ruch obywatelski. Organizujmy się, pokażmy, że jest nas wielu Dołącz do Ruchu Obywatelskiego na rzecz Jednomandatowych Okręgów Wyborczych w wyborach do Sejmu.

Gość gość
Kukiz nawołuje: "Dołącz do Ruchu Obywatelskiego na rzecz Jednomandatowych Okręgów Wyborczych w wyborach do Sejmu."

Gość gość
masz rację jowy to tylko pretekst