Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam uczuc

Polecane posty

Gość gość

serio jestem krolowa lodu... faceci za mna lataja a ja nic. W kazdym widze same wady. I niby dobrze mi samej, ale im starsza jestem tym bardziej zaczynam to odczuwac. Chyba nigdy nikogo nie pokocham :(

To żyj z tym. Dużo już takich poznałem, zimne jak lód a paradoksalnie unikam jak ognia. Zmień swoje nastawienie bo będziesz tylko raniła siebie i innych.

Gość gość
widocznie nie poznałaś jeszcze właściwego faceta moim zdaniem jesteś mądrą osobą bo inne na twoim miejscu to desperatki które biorą byle co byle żeby był życie to nie wyścig lepiej być z kimś ko go się kocha niż na upartego z osobą której nawet się nie lubi

Gość gość
Moze zle to ujelam, bo jakies tam uczucia mam, ale je tlumie w sobie i nie okazuje. Poza tym bardziej kieruje sie rozumem niz uczuciami, ale to juz kwestia charakteru, taka jestem i juz. Moznaby rzec "medrca szkielko i oko silnej mowi do mnie niz czucie i wiara."

Gość gość
gość dziś No wlasnie byle kogo nie chce, bo jak ktos jest dobrym obserwatorem to wie ze to szczescia nie da, ale z drugiej strony wizja starosci z kotami przeraza/ a gwarancji, ze kogos odpowiedniego spotkam i ze on mnie w ogole zechce sa chyba minimalne :o