Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizeeee

Nie mogę sobie znaleźć faceta

Polecane posty

Gość elizeeee

Podobno jestem atrakcyjna i mam spoko charakter.Byłam w bardzo długim związku,teraz 1,5 roku jestem sama, bo wkoło same dupki :O

Gość gość
"Podobno" każda kobieta w internecie jest atrakcyjna.

Gość elizeeee
To nie jest moje zdanie tylko znajomych

Gość elizeeee
Towarzystwo mam zróżnicowane bardzo :)

Gość gość z grzebieniem
Ja nie mogę znaleźć sobie dziewczyny, więc możemy się zgrać. Lubię pić piwo i jeździć na rowerze, jednakowoż staram się nie łączyć tych pasji :)

Gość gość z grzebieniem
Co wy z tymi wymaganiami :O ma z jakimś trolem się prowadzać bez żadnych perspektyw bo akurat się nawinie?

Gość elizeeee
Też lubię piwo i jazdę na rowerze, i również nie łączę jednego z drugim ;)

Gość elizeeee
Dokładnie gość z grzebieniem, takich jest pełno a skoro mi się ktoś nie podoba to na co mi to :O i nie lecę na kasę, po prostu musi być chemia i to coś :)

Gość gość
połykasz ?

Gość mariagrazyna
Zawsze w takich tematach: 1. Podważą twoją atrakcyjność 2. Wmawiają za wysokie wymagania Panowie którzy to piszą, czy z ręką na sercu przysięgnięcie, że zapraszacie na randki atrakcyjne dziewczyny?

Gość elizeeee
Ja jakoś nie szukam specjalnie, ale tu i ówdzie poznaje się różnych ludzi, a ja takich poznaje że przestaje wierzyć w normalnych facetów :(

Gość mariagrazyna
Bo ja też jestem atrakcyjna i w końcu znalazłam faceta, ale mam wrażenie że 80% facetów woli uderzać do bezpiecznej przeciętnej.

Gość elizeeee
Chyba tak jest mariagrazyna :) mnie się faceci boją a najlepsze jest to,że umawiaj się na randkę i nagle kontakt się urywa jak się zgodzę,Nie wiem o co chodzi :) po co się umawiać?

To forum robi się pełne atrakcyjnych modelek. O dziwo samotnych, cóż za marnotrawstwo wspaniałego DNA. No cóż, każdy może mieć o sobie większą samoocenę niż powinien mieć w rzeczywistości. Warto zweryfikować na kogo możemy sobie "pozwolić".

Gość mariagrazyna
Piotrek MD Z twojego postu bije megalomania i ironia. Czy aby na pewno to my mamy zawyżoną samoocenę?

Gość elizeeee
Tylko po co ten sarkazm Piotrek? ja akurat siebie nie oceniam

Gość gość
ja też nie zresztą wszyscy są już zajęci

Gość mariagrazyna
A ja tak, oceniam siebie ze jestem atrakcyjna, bo mam w domu lustro i nie mam żadnych zaburzeń postrzegania. Mam 171, szczuple zgrabne cialo, ladne wlosy, regularne miekkie rysy twarzy. Tak, uważam, że jestem atrakcyjna! I co, to zbrodnia? :-D

Hej, to nie ja chciałem porady dlaczego nie mogę kogoś znaleźć. Mówię tylko, że czasem warto dać szansę komuś niekoniecznie atrakcyjnemu, ale o dobrym sercu. Skoro same chciałybyście na pewno, żeby ktoś atrakcyjny brał Was pod uwagę, to same też nie skreślajcie nikogo z miejsca.

Gość mariagrazyna
Ano tak.. Osobiste frustracje :-D

Gość elizeeee
A ja mam 175cm naturalnie brązowe włosy i lekko azjatycką urodę jednemu mogę się podobać a drugiemu nie muszę ;)

Gość elizeeee
Żartujesz? :O mam być z kimś kto mi się fizycznie nie podoba bo ma dobre serduszko :D

Gość mariagrazyna
Hej tez mam podejrzenia o korzenie azjatyckie :-D To juz wszystko jasne :-P Raz nawet Japonka zaczęła do mnie mówić po japońsku ale to juz przesadzila trochę ;-)

Gość elizeeee
Hehe no przegięła :P

Wspaniale, że jesteście piękne. Oj jak cudownie, że macie zgrabne ciałka. A jaki był temat? Aaa no tak, "Nie mogę sobie znaleźć faceta" czytaj: "proszę, napiszcie, że to nie moja wina tylko faceci są ślepi. Jak możesz być z kimś kto ma do zaoferowania coś więcej niż urodę? No teraz to chyba widzę, że nikt taki by Cię nie chciał skoro sama tylko masz to do zaoferowania.

Gość gość
Biedny sfrustrowany dobry człowiek. Niestety Piotrek nie może pogodzić się z tym, że kobiety nie lecą na dobrych mężczyzn.

Gość mariagrazyna
Po czym konkretnie to wnosisz? Że napisalysmy "ze jestesmy atrakcyjne bo mamy ładne twarze i ciała" zamiast "jesteśmy atrakcyjne bo mamy 180 IQ i wysoki współczynnik miłosierdzia"? :-D litości, o , litości!

Proszę Cię :) Wiem to nie od dziś. Prosiła o poradę, to ją dałem. To, że brzmi ona naiwnie to inna sprawa.