Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiad, wścibski domownik....

Polecane posty

Gość gość

czesc wam! mam bardzo nurtujący mnie problem. od razu przepraszam jak powielam wątki ale zalezy mi tez na czasie... w styczniu kupiłam dom z tesciową. ona ma parter ja piętro.tył domu jest moj,tzn moge sobie ogród zrobic-zestaw ogrodowy. juz pod koniec zimy zaczela mi sie wtracac zebym sobie zasadzila to tu, to tam, zeby to, zeby tamto-masakra!!!jak narazie jestem delikatna i cierpliwa ale juz mi sie to konczy.moje pytanie brzmi jak i co zrobic zeby ona nas nie widziala na ogrodzie i najlepiej zeby nie słyszała a tym samym zeby nie wiedziała ze to robie aby sie odgrodzic od niej. zeby jej nie obrazic i tez nie przysłonic okien. pomocyyyyyyyy. myslalam o zasadzeniu na około tej altanki jakis drzewek albo kwiatków ktore szybko rosna i szybko nas nie bedzie widac.tylko ktore??kwiatki czy drzewa?

Gość gość
A moze taka wysoka trawa, ktora szybko rosnie? Ja mam miskant olbrzymi, rosnie na 3m do gory i przyjemnie szelesci :)

Gość gość
a jak jest z pielegnacja tego? nie moge powiedziec zebym byla dobrym ogrodnikiem;p