Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walsię

Prezy. Komor sra w gacie ośmiesza się i obiecuje cuda

Polecane posty

Gość walsię

Jest obrzydliwy ! Posługuje się słowami Dudy ! Nagle się obudził bo myśli że jego obiecanki coś zmienią ! Fałsz obłuda wstrętny człowiek ! Obrzydzenie mnie bierze gdy na niego patrzę ! Cham drwiący z ludzi ! Kłamca oszust ! Obrzydliwy !!! WON ! z naszego kraju ty fałszywcu !

Gość gość
jest nikim był nikim i pozostanie nikim :) tylko się ośmiesza :) nikt normalny nie będzie na niego głosował NIKT kto potrafi samodzielnie myśleć ! Obudził się debil ! Chodzi i kłamie , opowiada bajki aby ludzie uwierzyli zakłamany cham ze słomą w butach ! Niech s**********la !

Gość gość
Buta i bezczelność.

Gość gość
ja nie mogę patrzeć na tego człowieka :O to jest żal.pl ta jego kampania , jak można teraz nagle chodzić po ludziach z suflerem w dodatku :O on sam od siebie nic nie potrafi powiedzieć , nie ma podejścia do ludzi , nie szanuje ludzi :O rzygam jak patrzę na tego chłopka roztropka :O bardzo bym chciała aby wygrał Duda !

Gość gość
Głosuję na DUDĘ w pełni świadom ! Zmiana musi nastąpić a potem zobaczymy co będzie , nic nie mamy do stracenia ! Gorzej jak za rządów PO i Komoruska być już nie może ! Oddaję głos na Dudę !

Gość gość
Bredzisław obieca teraz WSZYSTKO, byle zatrzymać ten stołek... a gruba locha w garsonce niech zacznie sie pakowac w reklamówki, juz długo nie pomieszka w Belwederze :-)

Gość gość
bosz nooo :O ta locha jest obleśna prostacka i te jej miny arogancja prostactwo aż bije po oczach :O

Gość gość
Czy tylko mi się wydaje że to krówsko (jego żona) jeszcze bardziej się spasło? :o wiadomo że mają kucharzy, a ona się nie przemęcza i wciąga jak odkurzacz. ..? Ma trzy brody. Czy tylko mnie się tak wydaje?

Gość gość
nie nie wydaję ci się :) ona wygląda jak balon łatwiej ją przeskoczyć jak obejść ! a jaka chamska , jej reakcje na zarzuty wobec Komora , jak może ktoś taki reprezentować nasz kraj !

Gość gość
:-) Dudy żona o niebo ładniejsza. Nada się na Panią Prezydentową. Tylko trzeba dać jej szanse. Rodacy do urn głosować na Dude. Ja juz meza uświadomiłam i wie co ma robić ;-)

Gość gość
Widzieliście łażącą za jego plecami suflerke podpowiadającą jak ma się zachowywać i co mówić? To pokazuje jaką jest sterowaną marionetką. Żenada

Gość gość
to jest paranoja jakaś wstyd on nie ma uczuć empatii odrobinki dla zwyczajnych ludzi a przecież to dzięki nim on i jego locha plus 5 cioro dzieci żyją jak pączki w maśle !!! co za chamisko prostak

Gość gość
i tak przypuszczam , że on wygra, mam dużo koleżanek, nie znają się na polityce, ale głosują na PO i Komorowskiego, bo im tak na tvn kazali, bo mówią " bójcie się Kaczora" no i jak te gęsi ida w rządku by wrzucić swój głos, a na niczym się nie znają tylko głoszą śmieszne idee typu " jest chu((( owo ale stabilnie - głosuję na Komorowskiego" znajdźcie ten fanpage na fb , zresztą nawet tam mądrzy ludzie starają się uświadamiać lemingostan

Gość gość
Popieram cham bez kultury cale pięć lat odtrącał zwykłych ludzi a i teraz jak z nimi rozmawia to potrzebuje podpowiedzi co ma robić jak mówić marionetka nie głowa państwa w jego oczach widać fałsz najlepiej schowałby się w pałacu i wcząchnął pączka ze swoją pierwszą damą stu kilową

Gość gość
jeżeli wygra Komo...ruch to tylko dlatego że sfałszują wybory ! zabierajcie swoje długopisy !!! bo te z PO znak nimi zrobiony znika po 5 minutach ! te szmaty chcą sprzedać nasz kraj !

Gość gość
Wejdzcie sobie na MamPrawoWiedziec . pl i zobaczcie obietnice komorowskiego i Dudy. Osłbił mnie komorowski jak to przeczytałem.

Gość gość
Panie Komorowski trochę za pózno na poprawianie błedów swoich i kolegów z PO juz wystarczy te pięc lat pana rządów i sprzedawanie Polski.....bądz pan dzentelmenem i daruj nam zwykłym ludziom tego pajacowania z pana strony

Gość gość
Raz poszłam ze swoim długopisem i teraz też zabiore. Zreszta nie tylko ja. Pozdrawiam zdrowo myslących ludzi. Serce rosnie.

Gość gość
Strzele komorowskiemu w glowe

Gość gość
Ja też zabieram ze sobą swój długopis

Gość gość
Ja to chyba wezme karabin snajperski

Gość gość
taki ktoś pokroju komorowskiego nie może rządzić naszym krajem ! To wstyd i hańba ! Robi się z nas półgłówków gdy doskonale cały zachód wie i zdaje sobie sprawę z tego że Polacy to cholernie inteligentny naród ! Allleeee , chce nas się zgładzić a służba tego powyższego i jego rządu dąży do tego abyśmy byli unicestwieni ! Przestali istnieć jako naród i kraj ! Walczmy z żydo- szkopami !!!

Gość gość
Komorowski to podstawiona osoba zaraz po smierci Kaczyńskiego. Boją się aby Duda nie wygrał bo mają kilo brudu za pazurami , wszystkie ich machloje ujrzały by światło dzienne i tego obawiają się najbardziej !!! Aż się dziad Tuskoświnia pofatygował do PL żeby bronić starych układów ! Mafia koniecznie chce wygrać aby móc okraść nasz kraj do końca !

Gość gość
Donald Tuskoświnia dobre :)