Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie posuwac małżonki

Polecane posty

Gość gość

14 lat po ślubie. w zasadzie nic nie czuje jak w niej jestem, stoi mi, ale to tylko czysta biologia. Z *****nkiem b. kiepsko, zona jest b. waska w biodrach, nie moge jej nog rozszerzyc szeroko, poza tym mowi, ze jej sie ciągnie jakas skórka miedzy c-i-p-ą a d/u/p-ą - tez ktos tak ma? Ma małe obwisłe piersi, loda nie robi bo się brzydzi... ech, je/ba/ne życie.

Gość gość
tak gdzie gwiazdki ... mialo byc "z ru/chan/kiem"

Gość gość
Nie możecie spróbować innej pozycji?

Gość gość
A co maja wąskie biodra do rozszerzonych nóg?

Gość gość
Mialem podobnie kilka lat po slubie.Pewnego razu zaproponowalem seks z jeszcze jednym facetem.Zonka miala sobie wybrac ale doszlismy ze razem go wybierzemy.Byl pewien problem by byl w naszym wieku srednio przystojny ale za to z duzym sprzetem.Kilka miesiecy sie motalusmy po internecie ,a przypadek sprawil ze na wakacjach sie trafila nam parka oboje ladni.My nie nalezymy do brzydkich osob wiec wszystko pasowalo.Dopiero podczas spotkania i przy rozebraniu wyszlo ze ma mniejszego odemnie.Ale zonka byla tak napalona i ze oni zaczynaja pierwsi.Nie powiem bo zonka mialasilny orgazm pomimo malego czlonka.Ale ja z jego zonka to sobie rowno poczynalem a gdy miala orgazm to przytulila moje posladki bym tak wbity w cipke zostal dluzszy czas az nie opadnie orgazm.Teraz nawet na zonke jestem napalony i mam przyjemnosc zwlaszcza gdy pomysle o widoku rzniecia ja przez kochanka.

Gość verrrona
ciekawe czy żona coś czuje czy tylko spełnia obowiązek

Gość gimbazeria bambo
Przykra prawda: Facet się żeni i nie chce aby kobieta się zmieniła, a ona chce aby on się zmienił. I dziwić się że tyle potem problemów.

Gość gość
Autorze a wcześniej cie podniecała małżonka...?

Gość gość
tak srednio mnie podnicala - skutki "chowu" katolicko - katorżniczego - zero seksu przed slubem - jakbym wiedzial ze "wszystko" jej przeszkadza, to nidgy w zyciu bym sie z tym "kołkiem seksualnum" nie związał. ale człowiek zawsze chce dobrze, a teraz zycie p/rze/je/bane... nawet nie wiecie, jak bardzo nie chce mi sie zyc... zyje tylko dla dzieci (w sumie to byl naprawde cud, ze one sie poczęły)

Gość gość
To moze mnie bys w******l? Uwielbiam ostro

Gość gość
Ulzyj sobie ze mna

Gość gość
Kup sobie koze.

Gość gość
ja też nie posuwam mojej starej, mam kochanke 2 domy od mojego. Ide niby do ogrodu, wychodze tylną furtką do lasu, a tam moja cipka juz na mnie czeka. 15 minut i wracamy do swoich domów. Rozwiązanie idealne.

Gość gość
podaj @, moze zastapie ja odpowiednio.

Gość gość
Mój sex w małżeństwie nie był najgorszy ale z czasem przyszła chęć na więcej a niestety mężowi latek nie ubywa Wiec zrobiłam to co powinnam znalazłam kogoś kto ma podobnie Uzupelniamy się bo dla mnie udany sex jest bardzo ważny jestem za młoda by tego mor czuć

Gość gość
Może seks wirtualny

Gość gość
.

Gość gość
Sex wirtualny dobry dla nastOlatków

Gość gość
a co maja waskie biodra do rozszerzenia nog , ja przed ciazami ( 2 dzieci ) mialam waskie biodra i rozmiar 34-36 a nogi rozkladalam bez problemu , waskie biodra byly tylko przyczyna dwoch porodow cc , teraz wygladam bardziej kobieco mam troche szersze biodra poza tym sa pozycje bez nog rozkladania oooo i to cala masa pozycji . a z tym co jej tam wisi kompletnie nie rozumiem co moze wisiec ale ogolnie opisales zone bardzo nie apetycznie ble

Gość gość
tak, są i inne pozycje, ale te inne zonie nie pasują. od tyły nie lubi, bo mówi, że jej się "ciągnie" jakaś skórka pomiedzy dwoma dziurkami i czuje dyskonfort... jak to dobrze, ze moja kochanka takowego nie czuje....

Gość gość
Moze jest chetna na ostre posuwanie ? kocurek37@interia.eu