Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka z klasy w ciąży...

Polecane posty

Gość gość

"zrobiłam to z chłopakiem bez zabezpieczenia" pochwaliła się naszemu koledze. Koleżanka z klasy. Tępa, nigdy nie błyszczała inteligencją. Jest w ciąży. Mieszka z 4 rodzeństwa i rodzicami w dwóch pokojach. Straszna bieda. Chłopak mieszka z rodzicami. Oboje mają 20 lat, kończą technikum. Skąd weźmie pieniądze na dziecko? Na siebie? Jestem w sumie tym przerazona ze mozna byc tak ograniczonym.

Gość gość
A bo mało to patologii na świecie?

Gość gość
Dodam ze zawsze byla cicha, wycofana. Nikt by sie nie spodziewał ze ma chlopaka a co dopiero ciazy.

Gość gość
20 lat to nie taka małolata. poradzi sobie:)

Gość gość
Technikum - jeszcE liceum. Jak sobie poradzi skoro mieszka w biedzie, w tyle osob + dziecko? Nie wyobrazam sobie. Ciekawe co rodzice na to.

Gość gość
da sobie radę!:) ja też mieszkałam w biedzie.

Gość gość
Ale nie każdy jest inteligentny. Jak wspomniałam ona nigdy nie była. A skoro zrobili to bez zabezpieczenia to oboje sa durni.

Gość gość
No będzie żyła w jednym pokoju z rodzenstwem,dzieckiem i chłopakiem :D ale wg kafeterianek to jest właśnie definicja "dawania sobie rady" - nawet egzystencja jak szczur w kanale

Gość gość
gdyby nie była inteligentna to nie skończyłaby szkoły. a ona najpierw skończy szkołę a potem urodzi. a tak na marginesie znasz jej iq???

Gość gość
wolałabym żyć z dziesięcioma osobami w pokoju niż z tobą jedna.

Gość gość
Nie ale jak nauczycielka powtarza cos 2 czy 3 razy to po minucie tylko ona pytała o co chodzi :) naprawdę widać, że jest mało inteligentna. Szkołe może skończy i co potem? Życie całą rodzinką? jak to ktoś wyżej ujął jak szczury? Napisalam to bo jestem przerazona brakiem inteligencji niektorych ludzi. Brakiem myslenia o konsekwencjach. No i faktem ze to wlasnie ona. Bo nigdy nikt by się nie spodziewał. Nawet jesli pojda oboje do pracy w co watpie to na dom nie zarobią. Rodzice pewnie dumni, eh..

Gość gość
Haha najlepsze : pisała maturę z biologi. Zaznaczyła, ze lozysko dostarcza dziecku tlen :) mina pani od Biologii bezcenna. Współczuje temu dziecku.

Gość gość
patologia zawsze sie mnozyla i mnożyć będzie nic nie poradzisz.

Gość gość
Ale widzę, że dla was takie sytuacje są normalne. Rozumiem zdarza się czasem wpadka i nie naś miewam się z takich ludzi. Ale seks bez zabezpieczenia raczej wpadką nie jest ;)

Gość gość
niektórzy nie są zbyt inteligentni

Gość gość
Patola

Gość gość
Dziwni jesteście.... To że biedna nie oznacza patologi! A jak bogatej się ciaza trafi to jest ok?!;

Gość gość
5 dzieci w jednym pokoju to JEST PATOLOGIA!

Gość gość
4+ ona + dwoje rodzicow, mieszkanie dwupokojowe, niewielkie. I to jest normwlne? + ona w ciąży