Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez wam sie wydaje, ze wiele ludzi udaje wesolosc i zainteresowanie

Polecane posty

Gość gość

zeby inni nie mieli o niej nim zlej opinii? wydaje mi sie, ze jest wiele nieszczesliwych osob, ale po prostu to ukrywaja, jedni gorzej, inni mniej albo moze tak mysle bo wszystko jest dla mnie takie bezsensowne i mam depresje

Gość gość
*inni lepiej

Gość gość
nie wydaje Ci sie,ludzie sie wstydzą swoich problemów,nie chcą innych nimi obarczać ani wyjść na ponurych mruków,bo takich nikt nie lubi...więc udają,że są weseli,śmieją się

Gość gość
Nie wydaje ci się. Natomiast to nie z takiego powodu, ze ich ktos nie będzie lubil.. Przynajmniej nie we wszystkich takich zachowaniach. Dołek , zle samopoczucie mija, a póki nie minie, trzeba przetrwac gorsze chwile, nie " obdarowując" nimi otoczenia. Jeśli jest powazny problem, trzeba szukac pomocy, prosic innych o pomoc. Zazwyczaj jest tak, ze ludzie są po prostu zmęczeni. Codzienną walką o byt, brakiem pieniędzy na podstawowe sprawy, klopotami w rodzinie. Jesli się potrafią jeszcze usmiechac, to znaczy, ze walczą. Acha, zainteresowanie innymi, drugą osobą? Tak, czasami moze i udają, bo sami mają swoich stresów po wrąb, a ktos im jeszcze doklada...Czasem bywa i tak, ze ledwie się dźwiga swoje, to i chwała, ze się jeszcze wyslucha o innych problemach.