Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bronisław Komorowski wasz prez

koham polakuf i chcem dobże

Polecane posty

Gość gość
Bronek słóhaj no a do kturej czesci narotu ty sie zwracasz-racjonalnej czy radykalnej bo wiesz odpowiedzi beda dwie!

Wieże w Polakuf wieże w mondrość Polakuf i w to że polcy so mondrzy i wybioro rozsondek ktury zwycienrzy!

Powiecmy gromikim NIE! podpalaczom polski! Ja nie chce podplić polski bo ja chce jom sprzedać, za ile kto da, jak lasy, kture gdyby spłoneły z całom Polskom, to bym ich nie mukł sprzedać, dla dobra Polski i Polakuf! :)

Gość gość
Bronek-bes órazy,ale weś sie ogarnij chopie,hasla wyborcze za czesto zmieniasz jak na jedna kampanię-"zgoda i bespieczenstwo","Polska racjonalna i radykalna" a teras" za wolność "ale twoja wolność nie będzie naszą wolnością,zmien ty doraccuw i pszestań bredzic

Gość gość
Masz problem? Nie stać cię na wino? Pogoda nie dopisuje? Szef cię opieprzył bez powodu? Nie dostałeś podwyżki? Długi weekend za krótki? Wycięli ci nie tę nerkę? Obsługa sklepu jest nieuprzejma? Sprzedali ci nieświeże mięso? Twój telefon ma słaby zasięg? Żona cię zdradza? Windows znów się zawiesza? Za długie kolejki na poczcie? Firma nie prosperuje jak należy? Strzyka cię w kościach? Masz problem z erekcją? Zupa jest za słona? Nie przejmuj się! Te i inne problemy rozwiąże DudaPomoc!

Gość gość
Ja Obiecam Wszystko