Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche wkurzona

powinnam się wkurzyć??? moze jestem przewrażliwiona?

Polecane posty

Gość troche wkurzona

mój partner (35 lat) zrobił sobie tatuaż, wiedział ze nie podoba mi się ten zamiar, zrobił go poza moja wiedza i poinformował mnie po fakcie. Jesteśmy razem od 8 miesięcy. Czy powinnam się wkurzać? nie chodzi o sam tatuaż który nawiasem mówiąc mi się nie podoba bo to jego ciało i nie musi się tłumaczyć ale o sam fakt że powinien chociażby idąc do studia tatuażu dać znać ze się zdecydował itd. a nie stawiać mnie przed faktem dokonanym. Mam racje? a może przesadzam i to są rzeczy których ni konsultuje się z partnerami? oboje jesteśmy po rozwodach, niezależni, pracujemy w poważnych firmach. Nie mieszkamy razem ale planujemy wspólna przyszłość. może ja jestem przewrażliwiona?

Gość gość
no, to Ci współczuje Kochana. Ty i on to nie jedno ciało, nie jeden umysł tylko jesteście ze sobą dlatego bo lubicie siebie, kochacie i akceptujecie. Twoje podejście jest tragiczne i będzie Ci bardzo ciężko zrozumieć że ludzie robią i wręcz powinni coś dla siebie robić choćby od czasu do czasu.. Tatuaż to pikuś, jeśli jest szczęśliwy to o co chodzi? nie bądz starą dewotką

Gość troche wkurzona
nie chodzi o to ze powinien mnie pytać o zdanie bo nie musi ale chodzi o to ze skoro rozmawiamy przez telefon kilka razy dziennie to chyba można było o takim fakcie wspomnieć? ja nie mam pretensji o zrobienie czegos ale o fakt braku rozmowy. Bylabym tak samo rozczarowana gdyby sprawa dotyczyła innego faktu który wiazal by się z ukrywaniem prawdy czy brakiem informacji. Nie chodzi o zatracanie własnej tożsamości ale o normalna rozmowe. Może jednak nie jest to zrozumiale dla niektórych. wiem ze ludzie zyja w pare ale własnym zyciem ale nie wiem czy ta cala sytuacja jest ok