Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiejszy świat promuje HOMOSEKSUALIZM

Polecane posty

Gość gość

wg mnie najbardziej ekonomia i świat mody !

Gość gość
a wykancza rodziny

Gość gość
nonsens,homoseksualizm dotyczy i dotyczył zawsze nieznacznego tak naprawdę procentu ludzi,równie dobrze można się czepiać że był promowany w starożytnej Grecji wśród filozofów,poza tym wolałabym powierzyć dziecko dwójce miłych wykształconych homoseksualistów niż księdzu-pedofilawi

Gość gość
ale na czym to promowanie niby miałoby polegać? Bo ja widzę czasem geja w serialu albo filmie. Tyle, że wg mnie to nie jest promowanie a pokazanie rzeczywistości. Bo lesbijki i geje byli, są i będą w społeczeństwie i stanowią jego integralną część czy to się komuś podoba czy nie. Wg różnych szacunków jest to między 5 a 10% ogółu. A ci którzy sądzą, że są to tylko przegięte ciotki i drag queen wysuwają mylne wnioski, że jest to ledwie promil społeczeństwa. Otóż nie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu ich jest w waszym otoczeniu; rodzinie, pracy, znajomych

Gość gość
no właśnie, ciemni ludzie myslą,że jak się o czymś nie mówi to tego NIE MA

Gość gość
Cytat ze Słownika Języka Polskiego: "promować - czynić coś powszechnym, popularnym" Wynikałoby z tego że homoseksualizm stał się ostatnio bardziej powszechny, co nie jest prawdą.

Gość gość
gosc 08:49 masz racje lepiej zeby *****lo go dwoch niz jeden

Gość gość
Promuje, promuje, a lobby homoseksualne, baardzo silne na calym swiecie, próbuje i w Polsce obalić ideę rodziny, moralnosci i wiary. To wysmiewanie, ponizanie mlodych ludzi biorących slub, mających dzieci, wysmiewanie wiary katolickiej, narodowej tozsamosci i patriotyzmu. Robota odszczepienców siejących w Polsce zamęt. A skoro są niszą kilku procentową, to wypadałoby znać swoje miejsce w " kolejnosci dziobania", a nie sadzic się z obrzydliwymi tęczami i paradami. Wystarczy, ze rozwłóczyli AIDS po całym swiecie....

Gość gość
Promuje??Ha,ha,ha:-D Jeśli ktoś jest hetero to żadne promowanie nie pomoże w tym zeby stał sie homo!!

Gość gość
Jakoś nie ma takich doniesień żeby pary homoseksualne gwałciły dzieci(mam na myśli wspólnie żyjących ze sobą ludzi,nie dewiantów)natomiast jeśli chodzi o kler to we wszystkich zakątkach świata wypływają afery z tym procederem związane