Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karuzela, kto ma obsesję na naszym punkie ?

Polecane posty

Gość gość

To bardzo ciekawe, dlaczego każda Karuzela w mig jest usuwana, choć brak tu nieprzestrzegania Regulaminu a np. obrzydliwe tematy o Nowym dalej sobie wiszą na erotycznym. Ktoś, coś ma z głową? Może czas na zmiany? Ktoś tu partaczy swoją robotę .

Gość gość
to punkie to z nerwów Karuzela, kto ma obsesję na naszym punkcie ?

Gość niestała     czytaczka
Naszym ? Drogi gościu ? a dlaczego piszesz "o nas" jako gość ? Czyżby karuzela była tematem, do którego strach się przyznać ? ;) Dzień dobry :) Znowu skasowali faktycznie ? A po czemu ?

Gość gość
Szkoda tych nerwów. Taki mamy tu klimat :O. Teraz Karuzela, jutro inny temat :O

Uprasza się tego kogoś, kto nie lubi się bujać, o trzymanie łapek przy sobie, bo jak się zdenerwuję :P Wiem, to pewnie z nudów, co ? Próbujesz nas zaktywizować jedynym zgodnym z polską mentalnością sposobem, czyli poprzez wygenerowanie wspólnego wroga. ;) Przesadziłam ? Pochlebiam sobie ? No i dobrze. I tak nikt mnie tu nie zna. :P Prawie ;) A tak poważnie, to dlaczego ? Faktycznie, wiszą straszne g****a, a karuzele lecą.

Gość gość
Durnie skasowali też temat "Na całuski zapraszam" :O

Gościu nr 2 :) Wiem, że jutro inny temat, dlatego ja się nie denerwuję, piszę sobie bzdury pod aktualne wydarzenia. ;) Wkleiłabym jakiś obrazek, ale nie bardzo wiem, gdzie szukać, dlatego zostawię to dla lepiej zorientowanych w temacie

Dzięki. Zdążyłam dodać do albumów, więc nie zginęło.

Napisałabym Free załóż coś do kręcenia 🌻 , ale zaraz jakiś, albo jakaś niedopieprzona przyjdzie i mi pokaże gdzie moje miejsce. ;) Ech. Ja nie zakładam, bo zakładałam już trzy razy i tematom to na zdrowie nie wychodzi.

Niestała :) a może słowo "karuzela" na kogoś tak działa :D Może w temacie dyskusji nie używać tego słowa? Karuzela widocznie dla jakiegoś... byka :D jest czerwoną płachtą :). Wczoraj zapraszałam na śniadanie i skasowali tamtą karuzelę :O W takim razie dziś znów zakręcę i... zapraszam na ;) Śniadanie u Tiffaniego 🌻 https://www.youtube.com/watch?v=1JfS90u-1g8

Gość gość
Nie piszecie o erotyce tylko wklejacie piosenki z youtube to was kasują. Na całuskowie też bredzenie o niczym. A pedofilia Nowego to wprawdzie patologia ale jednak seksualna więc wisi.

W śniadaniu u Tiffaniego jest erotyka :classic_cool:- inteligentni ludzie to rozumieją. Czy zawsze trzeba pisać wprost? W erotyce muszą być subtelne niedomówienia. Nie żyjemy przecież w epoce kamienia łupanego żeby nie przepuść wszystkiemu co się rusza :O :D A że piosenki z youtube..... przecież to nie zabronione....

Roberto :) Gościu ? Na niepisaniu o erotyce to ja tu zęby zjadłam i jakoś to nikomu wcześniej nie przeszkadzało. Stawiam na zbieg okoliczności. :P

Gość gość
wy z karuzeli jestescie kliką i niektórzy z was niszczą psychicznie osoby z poza waszego kręgu, więc ponosicie kare i płacicie cene. Może to was czegoś nauczy. :)

Gość gość
Po co robic o to halo. Na wszystkich tematach piszecie te same bzdury, wiec co za roznica jak zniknie jakiś temat.

O i widzisz gościu ? LK właśnie upiekła świeżego ptysia. ;) Czyżby Ciacho było za mało erotyczne ? I skasowali, bo ? To potwierdza jedynie moją teorię, że ludzie moderujący to forum, mają swoje własne nieskażone logiką ścieżki, po których drepcą ich pomysły na prowadzenie tego forum. ;) :D

Gość gość
nowy przetyraj jeszcze kogoś, a wlasnych postów nie zobaczysz:)

Gość gość
Roberta- Erotyki jest w Śniadaniu Tiffanego tyle samo, co w "Z zimną krwią" :-o. Chyba że ktoś jest mocno niedopieszczony, to dla niego erotyka jest nawet u Szeregowca Ryan;a :-o Niestała czytaczka- Przyszła kryska na matyska ;-)

Po pierwsze, ja nie robię halo :) Piszę sobie bzdury na dowolnie wybrany temat, jak zawsze. Po drugie, gościu ? Ja wiem, Ty wiesz.... Wszyscy goście zawsze wszytko wiedzą najlepiej, więc nie będę dyskutować. Tak jesteśmy sektą. Pijemy krew niewiniątek i całe dnie znęcamy się nad biednymi użytkownikami sieci.

Gość gość
jakas Ty naiwna czytaczko. temat leci od ilosci zgloszen, a modka nawet nie wnika czego dotyczy temat. :)

gość dziś no niestety tak bywa, że jednemu łyżką a drugiemu łopatą- taki świat i ludzie, niestety. Każdy widzi , co chce zobaczyć. Ja widzę, ty gościu nie. Szkoda tylko, ze nie piszesz pod swoim stałym nickiem .Tak lepiej, wygodniej.... gość z 9;34, mówisz o winie i karze? To tu przychodzą tacy pomarańczowi jak ty.... a po co? Po to tylko aby zwyzywać , dogryźć, wyśmiać... Sprawia wam to satysfakcje? Jesteście jak te wampiry energetyczne- musicie posilić się dogryzając. To wy tu przychodzicie w podłym celu.... a teraz mówisz o winie i karze?

Roberta:)))) jak zawsze w pelni luzu :) skuteczna :)dokladnosc , odwazna ,smiala ,precyzyjna ;konsekwentna ;myslenie przyczynowo-skutkowe:)))mimo ze rzadko na kaffe bywa :)) ZYCZYLOBY SIE wiecej takich fajnych osob :)))wiem to nie koncert zyczen ktos "powie":D:D:D moj wlasny opis:):D:D:D:D:D

Od ilości zgłoszeń lecą posty. :) Czy jestem naiwna ? Raczej tej naiwności mi bardzo brakuje. Niestety.

Gość gość
jakas Ty glupiutka czytaczko, albo udajesz. skoro ktores z was uzurpowalo sobie prawo do gnebienia psychicznego kogos z poza waszego kregu towarzystwa wzajemnej adoracji, to teraz zbieracie plony. rozumiesz juz ?? :)

Roberto ? Podnosisz sobie ciśnienie na koszt kafe ? ;) MMarto :) Idę popracować niestety . Nie dajcie się wyprowadzić z równowagi. Goście na pewno nie mają złych zamiarów. ;)

Gość gość
aha, wiec wam wolno kogos mobingowac w opakowaniu zartu. Oki, lecimy z tematem do kosza. :)

Marta, chyba powinno mi być przykro :) że tak pozytywnie :) nie mogę o Tobie napisać :) Nie śledzę tak dokładnie Twojego pobytu na kafe, jak Ty mojego- myślę, że mi to wybaczysz? Jestem NIESTAŁĄ ( Czytaczko to tylko zbieg okoliczności :) ) bywalczynią tu :O, czas nie zawsze pozwala :(