Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karuzela, kto ma obsesję na naszym punkie ?

Polecane posty

Gość niestała     czytaczka
Gościu ? Niech Ci będzie. Jestem głupia jak but. :) Idąc Twoim tokiem myślenia. Kogo gnębił gospoś, czy LK że im kasują tematy ? :P

Podaj z nicka, kto tu i kogo mobinguje ? Liczę na odpowiedź... na razie

Roberto ? A bądź sobie mną, kiedy tylko chcesz :) Goście i tak wiedzą, że jesteś Nowym w Mieście ;) :) Dzisiaj na ostro :) https://youtu.be/r1gmx724UHY

Gość gość
Jak dla kogos forum to całe zycie no to sorry. Frii nie zalozy tematu ;) Moze chodzi o ósemkowanie Karuzeli przez Koke Kreske? Jego temat tez zniknąl

Łączę się w bólu, takie tematy jak "seks z pasierbem" (do których aż strach wchodzić) mają się w najlepsze a usuwane są inne wiadomo jakie. Naprawdę, małpy w gdańskim zoo mają więcej oleju w głowie, a zresztą? może one przejęły moderowanie?

Gościu ? No mnie nie pytaj o co chodzi, bo jestem ostatnią osobą, która pewnie będzie wiedziała o co kamanw tym bałaganie. Ok. Jeśli Ty wiesz, że Free nie założy tematu, to ja tego tym bardziej nie zrobię. Czyli po karuzeli. :P Dobrego dnia Wsiem :)

Gospodarzu, może nie sprawdzali upodobań tych, co mienią się tu BOGAMI na kafe? Masakra jakaś:classic_cool:

Roberto ? :D:D Powiedz, że nie załapałaś żartu, to doradzę Ci spacer ;) 🌻

Gospoś ? Ale mam nadzieję, Wy się nie złamiecie co ? ;) Apel do moderacji. Szanowna moderacjo...... A już nic :P Cholera dziesiąta. :O Nie chcę ale muszę. Wiadomo. Do następnego razu :)

Gość gość
Ktos kiedys dobrze napisal. Na karuzeli są najbardziej zaklamani ludzie. Koke Kreska Kojota zniszczył temat 8 sprawa została zamieciona pod dywan to macie efekty. Już nie wspomne że Nowy& Roberta robi z ludzi idiotów i sam ze sobą rozmawia. Sa efekty temat leci i ten pewnie tez poleci 🖐️

Gościu ? Wydaje mi się, że potrzebujesz fachowej pomocy. Gdybyś się zdecydował, to daj znać, pogadamy. Znam kilka miejsc, gdzie potrafią doprowadzić ludzi do równowagi. ;) Sama od czasu do czasu zastanawiam się czy nie skorzystać. :) A teraz skorzystaj z mojej rady i ... idź na spacer. :)

Gość gość
Żegnalaś sie? I nie wyganiaj mnie😠

Gość gość
Tak trudno zrozumieć, iż parę osób wchodzi tu czasem i prowadzi rozmowę o niczym konkretnym? Bez węszenia po innych topach, bez zabiegania o czyjeś zainteresowanie, bez jakieś chorej, nieuzasadnionej zazdrości. Ot chwila przy kawie :O:O

Czytaczko, no wiesz ....:D ale dlaczego wyprowadzać z błędu wszechwiedzących gości a ja mam tracić na nich nerwy. Oni i tak nasze teksty rozumieją, jak chcą a nie jak należałoby :O Nowego lubię :) a że jestem w/g gości nim to szczegół :classic_cool: , to ich teorie spiskowe- tym żyją. https://www.youtube.com/watch?v=8lKZahL0vfo x Gospodarzu a propos małp , tak mi się skojarzyło.... bajzel straszny, to fakt :D https://www.youtube.com/watch?v=bmoNj59Ozug

Gość gość
To kara za kolesiowanie się z tymi którzy niszczą Ero: ósemkowym spamerem Koko, s*****cą z pomarańczy Tabasco, jej przydupasem Blednym itd.

No żegnałam się :( i jakoś wyjść nie mogę i nie wyganiam Cię, tylko zapraszam na spacer. Wystarczy odpowiedzieć, że mam iść sama to pójdę, po co ta wściekła mina zaraz ? Gośpoś dzięki. Jakoś damy radę. Nie ? ;) I idę. Sama.Łaski bez gościu ;) :P

gość dziś No właśnie, o to tylko chodzi :) :classic_cool: x Czytaczko :), mimo wszystko skorzystam z Twojej propozycji spaceru :D, czas już mnie przegonił ;)- póki co ))) A może jednak... do jutra ? Zobaczymy :O 🌻

Gość gość
Matu :) bo ja tu tylko na chwilę a jeszcze trochę to i ta chwila nie będzie możliwa :O

Matu ? :) Bo lubię na pomarańczowo ? hahah :) Roberto ? Wiesz na czym polega mój problem ? Że ,ja generalnie lubię tych gości. :O ;) Buziak na czwartek 👄

...ja tak czy siak muszę siedzieć na necie, taka robota :) ...to jedna zakładka więcej nie robi różnicy więc od czasu do czasu można zajrzeć i coś napisać o ile ...się dzieje coś ciekawego :)

nigdy nie zrozumiem:D:D:D!?dlaczego ludziska niszcza piekno? czy uwielbiaja "CZERN"ciernistosc w zyciu:?:D:D:D:D

Marta przez Ciebie będę u szefa na dywaniku bo się spóźnię ;O Dobrze jednak, że rozumiemy się w pół słowa :) x Matu- kręć karuzelą dziś ( jak możesz)- moze jutro dane nam się będzie tu spotkać.... a może nie :(, jak się okaże , że małpy żądzą :O )))))))

Gość gość
Koke to spamer i tyle ,że zapomniał się przelogowac to juz inna bajka. Teraz są efekty. Karma wraca

ucaluj szefa w czolko ode mnie :D to jemu przejdzie:DDD