Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szkodniiik

bliźniaki 2015

Polecane posty

Gość Szkodniiik
wizyte musialam przelozyc na jutro, alejutro na bank napisze co i jak. Z tym kichaniem to tez tak mialam, a raz w nocy mnie bol brzucha obudzil, bylo to w szpitalu i lekarz mi powiedzial, ze to jest calkowicie normalne. Teraz nie mam boli brzucha wiec sie niepokoje, ze moze cos jest nie tak-i tak zle i tak niedobrze.

Gość magda39
Dziewczyny nie lekceważcie bólu i twardnienia brzucha. Zwłaszcza w ciąży bliźniaczej, Mnie w 19 tyg. również bolało w boku i okazało się, że to skurcze. Miałam poronienie zagrażające. Czasem lepiej nie udawać bohatera tylko od razu do szpitala lub lekarza prowadzącego.

Gość Szkodniiik
My po usg :) Dzieciaki maja po 3 cm, na zdjeciach wygladaja po prostu slodko

Gość olga992
Szkodnik ciesze sie ze wszystko ok :) noech fasolki rosna duze i silne ;)

U mnie dzis 9t1d a wiec 10tc rozpoczety ;) bylam dzis na wizycie i usg - moje bąbelki mają po 29 i 31mm :) u lekarza to az sie poplakalam ze wzruszenia :D a i mam juz 2kg na plusie !!!! :O A jak u was z waga jest/bylo na poczatku ?

Gość Szkodniiik
u mnie jest wiecej,jak zobaczylam 2 kreski to przestalam palic i niestety zajadalam. A ze przerwalam wtedy dosc drastyczna diete to jojo mialam blyskawicznie. Teraz zbieram wode, wczoraj lekarz mi powiedzial, ze to przez Luteine. NIe dziwie sie, ze sie poplakalas, ja po kazdym usg chodze po scianach z rogalem na twarzy :D