Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubiękiedy

Ptyś nie smakował?

Polecane posty

no cóż, nie wnikając w detale chyba postrzyżyny części intymnych nie są jakimś unikatem, ani wyzwaniem :):) szczególnie jak partnerka wyrazi chęć. albo się oflaguje, że owłosionego to do ust nie weźmie

Gość gość
Co za matoly.

Gość gość
Chlopie, jaki ty jestes durny.

więcej bitej smietany prosze :-) przepiekna pupa :-)

te zdjatko w kusym wdzianku cos mi przypomniało :-) Dzieki LK :-))

Ależ proszę :D Wychodzi na to, że jestem jak ginkofar :D Fotki... nie wrzucam nic co mi się nie podoba ;) ale chyba nie zwracam uwagi na paznokcie - zaraz mnie ktoś uświadomi, że to kolejna reklama tipsów ;)

wiesz... jakoś mam takie linkowanie w głowie: zdzirowate paznokcie -> lubi seks tatuaż - > lubi seks, itd ;) zapewne błędne, ale co robić ;)

Gość gość
Ten gospodarz_222 to jakis niewyzyty zboczeniec.

Gość gość
Marysiu, nikt cię nie zmusza żebyś czytała ten temat. Wracaj na swoje 7218 :classic_cool:

Gość gość
Tylko po co komu zbędne owłosienie? Wspólne golenie, dotymanie, mizianie, lizanie... Muszę przerwać bo na samą myśl robi się ciasno.

Gość gość
Dla mnie nie ma niezbędnego :) Lubię i mi się podoba kobieta z włoskami :)

Mi również podobają się te koronkowe majtki ;) ale o tym doskonale wiemy obie :D x Ginkofar wpływa korzystnie na poprawę przepływu krwi w mózgu dotleniając go i odżywiając, dzięki czemu ułatwia koncentrację myślową, kojarzenie, łagodzi ból głowy (zgadnij jak ;) ). x Włoski można golić, zapuszczać. Jak kto woli tak niech ma :) Ja wolę nie mieć :P

Gość gość
Ja też, jest fajniej, przyjemniej. Nie trzeba sie przekopywać podczas lizania.

Jak kto woli niech ma, ale ja bardzo lubię bez, no bo wiadomo ;) Mam zgadnąć jak działa Ginkofar? Może głowka ma być podajnikiem, wtedy najlepiej zadziała? :) To jest w tabletce czy w płynie? :)

Gość gość
Tylko dlaczego tak mało kobiet przyznaje się, że lubi minetki? Zazwyczaj po pierwszym? razie pada: czemu wcześniej tego nie chciałam? Lub też nie mają odwagi powiedzieć wprost: wyliż mnie?

Heheh nie mam pojęcia gościu. Ja wiem, że lubię i się raczej nie kryguje z tym ;) x Gospoś, zboczku :D Jak ułatwia kojarzenie, myślenie poprawia, pamięć... to i fantazję a co za tym idzie jakość orgazmów. AS te lekiem na ból głowy jak wiadomo są :D Wiem, tok myślenia długi ;) Ginkofar :D

Gość gość
"niemy krzyk" świetne określenie, rozkosz dla oka, przyjemność gwarantowana.

Zboczku, że podajnik Ci się spodobał? Genialne pomysły przychodzą nagle i niespodziewanie ;) Nie wiem czy połykanie dobrze by wychodziło, no chyba że penis posłużyłby jako popychacz. Ale nie... niebezpieczne zabawy bo tabletka poleci nie tam gdzie trzeba jeszcze, lepiej zdjąć ustami tabletkę z główki.