Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubiękiedy

Ptyś nie smakował?

Polecane posty

mam podejrzenia, że im więcej osób pisze w wątku, tym dłużej trzeba przepychać. Niech moderacja przeczyta i da znać informatykom, jeżeli oczywiście chce to poprawić

Gość gość
Gdybym tylko cie dorwal elka w swoje rece, lizalbym cie tak dlugo,az by mi jezyk odpadl :)

Gość gość
"Musi być niemy...?" Oczywiście, że nie. Tu wszystkie typy zadowolenia są dozwolone/pożądane.

Koń? :D Weź to mistrzu edytuj lepiej bo żadna kobieta się dobrowolnie na konia nie będzie pisała :D x Bardzo się ciesze, nie musi ;) A Ty miły gościu dziękuj Panu, że mnie nie dorwałeś. Języka szkoda :P ;)

Gość gość
Jestem gotow na takie poswiecenie, kazdy centymetr twojego ciala bym lizal,az sliny by mi zbraklo :)

Wiem wiem, ale podawanie tabletki z penisa jak kostki cukru z otwartej dłoni koniowi? serio? :D Może jestem zbyt wrażliwa ;)

A później bez śliny i bez języka? Kiepska zamiana ;) lepiej zachowaj. Wierz mi, może się jeszcze klika tysięcy razy przydać :D

Gość gość
Nie wiem czy bym potrafil sie oderwac gdybym juz zaczal :)

Hehehe ależ dokładnie taki własnie obraz miałam przed oczyma. Tylko, że na pewno nie w moim wykonaniu :D Uległość oki (czasami dla urozmaicenia) ale nie tak, ze klacz... sorry :D Porównanie do konia raczej odebrałoby mi ochotę na zabawę. Prędzej wzięłabym jednak palcat do ręki :P i skończyłoby się rumakowanie :D

Gorzej gdybyś zalizał na śmierć ;) x Jak kobieta prosi "weź mnie" i nie dochodzi oralnie to dla Was Panowie radość czy ujma?

Gość gość
Ujma,co to za lizanie bez szczytowania :)

tzn po lizaniu tak mówi? hmm, jeżeli powiem że to normalność dla mnie? możesz interpretować dowolnie ;)

ooo przepraszam to ja chyba źle zinterpretowałem pytanie :-) (dzieki Gospo) jasne że radość ...

Bo ja raczej niecierpliwa jestem i w pewnym momencie (gdy nie mam związanego głosu i dłoni ;) ) proszę, sygnalizuję, przywołuję ten głębiej penetrujący narząd :D

Gość gość
"Jak kobieta prosi "weź mnie" i nie dochodzi oralnie to dla Was Panowie radość czy ujma?" Jeszcze sie taka nie urodziła, podobnie jak nie ma takiego, co przetrwa dobre ssanie. Sorry, ale nie wierzę.

Gość gość
"Bo ja raczej niecierpliwa jestem i w pewnym momencie (gdy nie mam związanego głosu i dłoni oczko.gif ) proszę, sygnalizuję, przywołuję ten głębiej penetrujący narząd" Bajka, czemu Cię nie spotkałem? :(

Gość gość
W ktora strone bardziej preferujesz seks oralny? :)