Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dirty dancer

czy sa na swiecie kobiety, ktore brzydza sie obgadywaniem i plotkarstwem?

Polecane posty

Gość dirty dancer

Gdzie nie spojrze tam jad. Obgadywanie, wscibstwo, ploty, dwulicowosc, chamstwo. Kurcze, czy gdzies sa kobiety, ktore sie tym brzydza?

Gość gość
i tak, i nie. plotkuję, by utrzymać rozmowę z dziewczyną, która to lubi, acz nigdy nie przekraczam pewnej granicy, uczucie sprawiedliwości mi na to nie pozwala. dla mnie to bardziej społeczny czynnik, normalnie tego nie robię, bo bardziej interesuje mnie własny tyłek

Gość gośćula
tak zgłaszam się,mam mało koleżanek bo jak zaczyna sie jakis debilny temat typu"co ta zośka ze sobą zrobiła" to ostentacyjnie ziewam ,skubie serwetkę i w ostateczności wychodze. Pewno mówią o mnie że jestem dziwadłem:D:D ja mogę komus powiedzieć taktownie że nie pasuje mu ta fryzura,akle nie latam po całym dziale i nie mówie kazdemu że zoska w nowej fryzurze wygląda jak czarownica ,że nikt jej nie zechce,że przybyło jej 10 lat i w ogóle sensacja na miarę II wojny światowej

Gość gość
obgadywanie i plotkarstwo to wbrew temu co się uważa -domena nie tylko kobiet,faceci też w tej rozrywce gustują wystarczy w pubie posiedziec i posłuchać

Gość gość
ja! temu nie mam koleżanek , bo chyba bym rozszarpała jedną z drugą za smucenie i marudzenie. Niech każdy pilnuje swojego nosa!

Gość gość
plotki i obgadywanie to tematy dla prymitywnych tepych ludzi. Sa lepsze tematy do rozmow niz obgadywanie kolezanek czy sasiadow itp. Zal mi takich ludzi. A jak jestem w towarzystwie i zaczynaja sie takie tematy to albo sie nie odzywam, albo staram sie zmienic temat albo wychodze. Szkoda z burakami siedziec i czas tracic.