Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violka90

Cechy pozytywne i negatywne mojego faceta

Polecane posty

Hej, proszę o subiektywne opinie, myslę o tym człowieku w sposób powazny i przyszłościowy, ale zastanawiam się ostatnio czy z takim człowiekiem można spędzic całe życie poproszę o radę jesteśmy ze sobą 2,5 roku. Pozytywne -czuły -wrażliwy -opiekuńczy -pomocny w domu - potrafi zaskoczyć, przyniesc kwiatki znienacka, jedzenie do pracy -uczynny -stały w uczuciach - gotuje ( bo ja nie potrafie i nie mam czasu ) - zawsze się odzywa, dzwoni, pisze negatywne - słomiany zapał, dużo gada mało robi - leń do pracy, powinien zmienić pracę bo mało aktualnie zarabia, ale przeciąga to w czasie z miesiąca na miesiąc, mam wrazenie ze nie chce jej mieć i mnie oszukuje, boje się ze w przyszłości też będzie mieć problem z pracą, jego ojciec cale zycie nie pracował, jego brat tak samo, na bezrobociu, ja zawsze byłam chętna do pracy, to mnie boli daje mu szanse juz pół roku szuka pracy i nic ciągle coś mu nie pasuje, zwodzi mnie - zmienny jak chorągiewka, raz mówi jedno raz drugie, niestały w mowie, nie nadążam za nim -manipuluje -obraca kota ogonem, nie potrafi dzwignąć swojej winy tylko przelewa ją na mnie -myslę że jest nieodpowiedzialny -obiecuje nie dotrzymuje słowa -uparty -kłotliwy, -maminsynek -mysle ze jest niezaradny -bez honoru, zawsze wszystko dostawał albo było mu umorzone - interesowny, potrafi wyrzygać co on dla ciebie zrobił -mam wrazenie ze ma 2 twarze dobrą i złą, dwulicowy - egoista, chciał mnie zmienić co częściowo mu się udało - krytyk, on wie wszystko najlepiej -mam wrażenie ze jest dużym chlopcem lat 26 -kłamie - wszystko zawsze robi z duzym opóźnieniem -mało ambitny, chociaż wielkie plany ma ale do nich nie dąży -lekkomyslny Zodiakalne bliźnięta

Gość gość
Por***aj się z nim dobrze, a później go olej.

Gość gość
Wydaje się, że negatywy przeważają (chociaż po części są sprzeczne z pozytywami).