Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie takie przypadki ze lekarz

Polecane posty

Gość gość

lekarz pomylił się co do oceny płci dziecka i przy porodzie albo np na miesiąc przed okazało się, że zamiast chłopca jest dziewczynka albo na odwrót? :)

Gość gość
Tak znam. Nie jeden nawet.

Gość gość
co tam takie! dziś w tivi podają, że nerkę pomylił, chora została, zdrową wycięli... :O

Gość gość
Tez jestem ciekawa podnoszę!

Gość gość
Są takie przypadki, ale taki lekarz to partacz! Lekarz powinien wychwycić drobne milimetrowe odchylenia (np.mierzeniu przezierności), więc jak może nie zauważyć płci? Może na nfz przy krótkich wizytach i marnym sprzęcie, ale do takiego lepiej nie chodzić. My dostawaliśmy takie foty że nawet laik nie miał wątpliwości co do męskości synka.

Gość gość
Ja dowiedzialam sie ze zamiast corki bedzie syn w 30 tc. Corke potwierdzilo dwoch lekarzy.

Gość gość
moja koleżanka urodziła syna a była do samego rozwiązania pewna, że będzie dziewczynka. ubranka i pokój zrobiony dla dziewczynki a tu niespodzianka. robiła 3 razy usg i za każdym razem lekarz mówił, że dziewczynka.

Gość gość
No właśnie najgorsze jest to, że cała wyprawka w takim przypadku często jest przygotowywana pod konkretną płeć a tu taka niespodzianka :D

Gość gość
Dużo częściej mylą się oceniając, że jest dziewczynka, bo siusiaczek się schował. Rzadko siusiak znika :D