Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z płaskim tyłkiem są aseksualne

Polecane posty

Gość gość
K Kardashian szczupła?

Gość prawictwo pospolite 137
dziś nad ranem śniła mi się wojna , a przed samą pobudką , na samym końcu jakaś tajemnicza Azjatka , spełnienie marzeń niczym na jawie , a tutaj nagle pobudka ...

Gość gość
Mmmm... A myslalam, ze tu bedzie seksownie... A tu klapa...

Gość gość
gość dziś No i super usmiech.gif Wiecie co jak się przypatrzeć to chyba mam cellulit i mam to w nosie, a wy sobie patrzcie na te gładziutkie wizualnie tyłki w 2D. X dobrze że sie tym nie przejmujesz, ja lubie kobiety z lekkim cellulitem i dużą pupą - mam sporego penisa i na pieska daje rade bez zadnych wygibasów:-D bo to właśnie o to chodzi, ci z krótkimi penisami lubią duże cyce bo podświadomie wiedzą ze icjh fiut w pozycji na pieska nie siegnie "dużej" dziewczynki:classic_cool:

Gość gość
"dobrze że sie tym nie przejmujesz, ja lubie kobiety z lekkim cellulitem i dużą pupą - mam sporego penisa i na pieska daje rade bez zadnych wygibasówsmiech.gif bo to właśnie o to chodzi, ci z krótkimi penisami lubią duże cyce bo podświadomie wiedzą ze icjh fiut w pozycji na pieska nie siegnie "dużej" dziewczynkicool.gif' ciekawa analiza, ale po co dosrywać innym :)

Gość gość
prawictwo, to normalna pupcia, a nie coś co można nazwać tyłkiem

Gość dość ładna ale nie w typie
Co by nie robić zawsze będzie źle, zawsze doszukacie się wad. Jak już pupa będzie miała odpowiedni rozmiar i kształt, to się doszukacie celluitu czy rozstępów, albo przyczepicie do piersi czy czegokolwiek innego. W moim wypadku problem mogą stanowić nogi, ale podobno nie są tragiczne. Co by nie było jest nie tak jak trzeba, zawsze ktoś się do czegoś przyczepi, a jak już komuś odpowiadam, to totalnie mnie nie kręci seksualnie. Ech, co za los.

Gość gość
gość dziś "dobrze że sie tym nie przejmujesz, ja lubie kobiety z lekkim cellulitem i dużą pupą - mam sporego penisa i na pieska daje rade bez zadnych wygibasówsmiech.gif bo to właśnie o to chodzi, ci z krótkimi penisami lubią duże cyce bo podświadomie wiedzą ze icjh fiut w pozycji na pieska nie siegnie "dużej" dziewczynkicool.gif' ciekawa analiza, ale po co dosrywać innym x po to żeby nie zásrywali forum swoimi postami, jest tu cala masa śmieci onanistów i kryptopedałów którzy nienawidzą kobiet - powinno sie ich utylizować bo robią złą propagandę normalnym facetom:-O

Gość gość
a co jeść , żeby tyłek rosnął duży ?

Gość gość
tłuszcz borsuka :)

Prawictwo, ta laska ma raczej małą pupę, ale może się nie znam...

Gość prawictwo pospolite 137
ta na tym zdjęciu ma celulit o ile sie nie myle ? https://whatboyswant.com/babes/show/2096397/category/8 mi to kompletnie nie przeszkadza . Liczy sie kształt tyłka on jest najważniejszy . Jesli dziewczyna ma dobry tyłek , to i celulit na nim nie przeszkadza Lepszy fajny duzy tylek z cellulitem niż plaski bez cellulitu ..

Ja tam celluitu nie widzę, może trochę na nogach, ale określiłabym to jako zaczątki. Ledwie ledwie pierwsze stadium.

Gość gość
dość ładna ale nie w typie dziś Prawictwo, ta laska ma raczej małą pupę, ale może się nie znam... x to on sie nie zna, ty kryptopedał a wiec gustuje w męskich tylkach albo przynajmniej w takich które sa jak najmniej podobne do kobiecych:-O Oczywiście ma małego fiuta WYLĄCZNIE do seksu analnego

Gość gość
dość ładna ale nie w typie to jacy cie niby kręcą ? Nie masz faceta bo jesteś pewnie strasznie wybredna:o

Gość gość
23:02 gosciu, czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem? boze, jacy analfabeci tu siedza... dosc ladna ale nie w typie odnosi sie do niej, ze ONA jest nie w typie :/

"dość ładna ale nie w typie to jacy cie niby kręcą ? Nie masz faceta bo jesteś pewnie strasznie wybrednapechowiec.gif" - nie jestem wybredna. Wręcz bronię "honoru" przeciętnych (a dla mnie atrakcyjnych), którzy przez niektóre paniusie są uznawani za brzydali, ale pewni faceci po prostu totalnie mnie nie kręcą i tyle. Mam się z tego tłumaczyć?

Gość gość
To jacy cie kręcą a jacy nie? Pewnie wyjdzie ze skreslasz 95% facetów:o

Gość gość18
Nigdy się nie zastanawiałam nad tylkiem... Nie wiem więc jaki mam :P

Gość gość
Jak dziewczyna skreśla 95% facetów to nawet dobrze. Chcielibyście, żeby tak samo leciała na was, waszych sąsiadów, ojców, kuzynów...? :D

"To jacy cie kręcą a jacy nie? Pewnie wyjdzie ze skreslasz 95% facetówpechowiec.gif" - różni mnie kręcą, nie mam sprecyzowanych oczekiwań, typu : brunet 190 cm, o takich a nie innych rysach twarzy. Ostatnimi czasy spodobał mi się facet wzrostu 170 cm, o posturze i urodzie bardziej chłopięcej, ale mnie po prostu kręci. Za to na mnie wybrzydza, że jestem dla niego "za duża", ze nie pasujemy do siebie gabarytowo. Jego słowa, bo ja nic takiego nie sugerowałam. :o

Gość gość
Każdy ma to co lubi. Ale to bzdura że jak kobieta ma większy biust to wydajniejszy tyłek. Są kobiety które mają duży tyłek i mały biust i są kobiety z dużym biustem małą pupą. Ja osobiście uważam, że kobietą wygląda lepiej kiedy ma trochę ciała. Ja sama do szczupłych nie należę i jestem dumna ze swojej figury.