Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OhStudia

Studia

Polecane posty

Gość OhStudia

Witam. Mam pytanie odnośnie rozpoczęcia nauki na studiach od drugiego semestru. Czy to jest na tej zasadzie, że tak jakby pierwszy semestr ma się " w plecy " i trzeba coś zaliczać? Pozdrawiam.

Gość gość
jak chcesz zostać studentką jak nie wiesz podstawowych rzeczy, studentki często oralnie zaliczają=biorą siusiaka profesora do buzi

Gość gość
Dziękuję, będę tak zaliczała :*

Gość gość
a masz już jakąs wprawę w tym? :)

Gość OhStudia
Prosiłabym o poważne podejście do sprawy, nie interesują mnie " kobiety ", które się poniżają.

Gość gość
nie możesz iść od razu na 2 semestr :D skąd taki pomysł xd

Gość gość
to nie jest poniżanie, to jest podstawowe zajęcie studentek, autorko tematu nigdy ci.pką nie pracowałaś?

To musiała być to dłuuuga impreza, że dopiero wytrzeźwiałaś na drugim semestrze :-) Wszystkie kursy określone w programie studiów muszą być zaliczone. Z tego wynika, że i tak przedmioty z pierwszego semestru kiedyś musisz zaliczyć, np. będziesz je miała okazje zaliczyć na 3 semestrze. Chyba, że miałaś je wcześniej już zaliczone na innym kierunku. Teraz będziesz i tak miała duży deficyt punktów ECTS.

Gość OhStudia
Czytałam na stronie internetowej danej szkoły, że istnieje takie coś jak rekrutacja dodatkowa, co wiąże się z rozpoczęciem nauki od drugiego semestru (zimowego), aczkolwiek zastanawia mnie jedno, czy ten pierwszy semestr (letni) trzeba w jakiś sposób nadrobić?

Gość OhStudia
Obleśne jest to zajęcie innych studentek ;) a podjęcie nauki na studiach jeszcze przede mną :)

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość OhStudia
Chciałabym tylko tak profilaktycznie wiedzieć na przyszłość jak to jest z tą rekrutacją dodatkową...

Gość gość
Marian 37 Noga faceta w d***e innego faceta. Chyba widać, nie?

Gość OhStudia
No więc? Jest ktoś kto odpowie na moje pytanie? Byle poważnie :-P

Gość OhStudia
Mogę zrobić lodzika za pomoc :) Ale bez wytrysku na twarz, bo się szanuję.

Gość gość
coś ci się pomyliło bo to pierwszy semestr jest ziomwy drugi letni i tak na zmianę :O 🖐️

Gość OhStudia
Miło z Twojej strony, zboczeńcu, że podszywasz się pod mój nick ;) Rozumu to Ty nie masz za wiele :-P

Gość OhStudia
Być może pomyliło mnie się, ale w dalszym ciągu nie wiem na czym polega ta dodatkowa rekrutacja, czy wiąże się ona z nadrabianiem zaległości? Jeszcze raz podkreślę, podjęcie studiów jest przede mną :)

Gość OhStudia
Nigdy nie studiowałam, dopiero mam taki zamiar :)

Gość gość
Dodatkowa rekrutacja jest jak dużo osób zrezygnowało czy coś. To wtedy jest druga rekrutacja i mogą się dostać te osoby ktore się nie dostały w pierwszej, bo nie było już np miejsc i byli na końcu listy. Nie ma czegoś takiego jak zaczynanie od drugiego semestru

Gość 1234567890987654321
OhStudia, a może byśmy się poznali? Jeśli chcesz, podam fejsika, żebyś mogła do mnie napisać. Lubię niegłupie dziewczęta!

...."OhStudia wczoraj No więc? Jest ktoś kto odpowie na moje pytanie? Byle poważnie jezyk.gif".... - czy ty czytać ze zrozumieniem nie umiesz, odpowiedź już dostałaś.