Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanulaj

zdeterminowana porazką...znow od nowa...zapraszam

Polecane posty

Gość Fikifionka
ja też nie lubię,dlatego wolę ograniczyć jedzenie,wyjdzie to na dobre i mojej figurze i kręgosłupowi(który bardziej boli jak waga rośnie)

Gość Fikifionka
ja biegam tylko za kosiarką po trawniku

Gość lanulaj
No ja niedługo kończę pracę muszę sobie chlebek na jutro kupić bo z założeniami sb to pozbylam się wszystkiego hihi i potem solarium i po młodego do szkoły i może się trochę poruszam

Gość lanulaj
Haha to dwie pieczenie na jednym ogniu hihi i bieganie i koszenie

Gość lanulaj
Jadę na zakupy :) żebym miała na jutro wszystko czego będę potrzebowac

Gość lanulaj
Ja już zakupy na kilka dni mam zrobione:) od jutra zaczynam :)

Gość lanulaj
może ktoś dołączy.....

Hej Ja dalej ciągnę dietę sb. Dostałam wczoraj okres także podejrzewam dlaczego tylko 0,5kg mi spadło. Właśnie pije kawkę. Lanulaj a jak tam u Ciebie?

Gość baletka74
lanulaj znalazłam Cie szkoda ze tak szybko nas opusciłas wpadaj do nas bedzie z kim poplotkowac powodzenia

Gość Fikifionka
wczorajszy pierwszy dzień był udany,nie tknęłam,,zakazanych,,rzeczy,dziś zaczęłam od herbatki i jajka na miękko,potem planuję sałatkę i trochę ruchu

Gość lanulaj
Ja zaglądam cały czas do was. Dziś już po owsiance jestem i zaraz szykuje sobie na później jedzonko bo dziś mam kilka spraw do załatwienia na mieście więc żeby mnie nic nie kusiłował a poza tym musze co 3 godziny jesc

Gość baletka74
na sb tez trzeba jesc co 3 godz

Agnieszka - jakbyś chudła 1kg/tydz. przy Twoich parametrach to jest bardzo dobry wynik! I dla ciała i dla utrzymania wagi - trzymaj się SB trochę dlużej - będzie dobrze!

Gość Fikifionka
no ja też jej mniej więcej co 3 godz.,tak jest dobrze,nie czuję głodu i cukier gwałtownie nie spada,a organizm się oszukuje i nie robi zapasów tłuszczu,własnie jestem po porcji sałaty z kefirem i rzodkiewką,dobrze że nie mam ochoty na słodkie...

Gość lanulaj
Ja już po drugim śniadaniu niedługo jabłko :)

Gość Fikifionka
a u mnie pora na mięsko,ewentualnie jajeczka,trochę z sił opadłam ,ale się trzymam

Jakoś mi dzisiaj strasznie ciężko. Nie wiem czy to od okresu czy od diety czy od tego i tego. Zjadłam makrele wędzoną, pomidor i serek wiejski i jakoś nie mam ochoty na nic. Miałam zrobić sałatkę z brokuła, ale brokuł rozgotowałam i zrobiłam z tego zupę z brokułu, pieczarek i cebuli, które później zblendowałam, zmiksowałam czy jak to się tam mówi. Zrobiłam sałatkę z pomidora, niecałych 2 jajek i pół szklanki fasolki czerwonej i majonezu własnej roboty, na który przepis kiedyś znalazłam. Nie smakuje w sumie do końca jak majonez, ale do sałatki może być i jest robiony z produktów dozwolonych na diecie. Nie wiem czy wytrwam na 1 fazie diety sb, bo jakoś mi ciężko strasznie, albo to tylko chwilowy kryzys, albo zmienię dietę.

Gość gość
czytam was i nie wierze jakie glupie jestescie. A ty lanulaj to wszystkich przebijasz, przyzja sie ile lat juz tu zaczynzasz na topikach? jestes leniem i sie obzerasz i zawsze bedziesz grubasem. Dietetyk dal ci kojna diete do efektu jojo takze od razu sobie odpusc, bo przeciez glodzic sie nie lubisz

Gość Fikifionka
właściwie to takie gadanie jak powyżej jakimś dziwnym sposobem bardziej mnie motywuje,uwaga chwalę się:-0,9 na wadze

Gość lanulaj
Hej gratuluję:)

Gość Fikifionka
a co to za morda przypadkiem mi wyszła,miało być minus 0,9

Gość Fikifionka
0,9 miało być,niby niedużo ,ale jakoś lekko się czuję

Gość lanulaj
To prawie kg :)

6 dzień diety sb za mną,ale słaby mój entuzjazm dzisiaj, bo miało ładnie spadać a coś nie spada. Zobaczymy co będzie dalej. Trzymam się dzielnie póki co.

Gość Fikifionka
Po wczorajszym obiadku u teściowej na szczęście nic nie przybyło,dziś ciąg dalszy moich zmagań.Niestety jakiś wirus mnie dopadł i gardło mnie strasznie boli,piję na razie gorącą herbatę ,bo nie mogę przełykać.Trzymajcie się dziewczyny

Gość Fikifionka
ok.9 zjadłam sałatę z rzodkiewką z jogurtem,ale kompletnie nie miałam energii,chyba muszę węglowodanów więcej jeść,tak więc teraz wcinam owsiankę z rodzynkami i słonecznikiem,wpadac mi tu szybko, bo pustki się zrobiły

Gość lanulaj
Ja też dietowo Ale na brak energii nie narzekam

Gość Fikifionka
hej ,jak się macie z rana?ja dziś zaczynam od owsianki,samopoczucie mi się poprawia bo choróbsko przechodzi,tylko pogoda mnie denerwuje-wczoraj piękne sloneczko,a dziś od rana leje