Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO CO KOBIECIE FACET SKORO...

Polecane posty

Gość gość

I tak jej nie da miłości będzie nią pomiatal bił wyzywał jeszcze dzieciaka zrobi potem następne i w niczym nie pomoże Kobiety zastanówcie się z kim będziecie mieli doczynienia bycie z facetem będzie wam źle w związku będą was zdradzać i pić alkochol będą was zmuszać do robienia loda i do roboty a sami nic nie będą robić ! NIE BĘDĘ WAM DYKTOWAĆ CO MACIE ROBIĆ WASZA SPRAWA ALE ŻEBYŚCIE POTEM NIE ŻAŁOWAŁY A ONI I TAK NIE SZUKAJĄ MIŁOŚCI SZUKAJĄ KOBIET PO TO ŻEBY ICH OBSŁUGIWAĆ I ŻEBY SIĘ ZADOWOLIĆ W ŁÓŻKU ! BO S NIC INNEGO NIE POTRAFIĄ TYLKO DO TEGO JESTEŚCIE POTRZEBNE TYM DARMOZJADĄ MAMISYNKA I

Gość gość
a ty myslisz , ze robienie loda to wielki wyczyn ? To pikuś zrobić loda Wyczyn to wejsc na mount everest.

Gość gość
No właśnie kobiety, nie zwracajcie facetom głowy

Gość gość
tak jak dla mnie to wyczyn brac fiuta do ryja , ktorym facet szcza :-O :-O :-O moze go nawet pumeksem wyszorowac i nie zmieni to faktu , ze rzygac sie chce bo ku/wa debile nie czaja, ze buzia kobieta do nie picza

Gość gość
To zostaw facetów w spokoju a nie zrzędzisz tutaj

Gość gość
nie masz sie czym chwalić , loda potrafi zrobić każda i to żaden wyczyn - codziennie miliony kobiet to robi , a mount everest nie wejdzie każdy

Moja tolerancja się kończy, jak czytam coś takiego. Powiem tak, jeśli kobieta się zgadza na usługiwanie, jej wybór. Lepiej chyba jasno ustalić zasady na samym początku. Dwadzieścia lat jestem z jednym mężczyzną i nie czuje się poniżana, wykorzystywana, tylko kochana i potrzebna.

Gość gość
I nie bierz od nich żadnych pieniędzy skoro to darmozjady.

Gość gość
autorko męczysz się przy robieniu głębokiego gardła z połykiem? To przyjdzie inna , która to zrobi . Nie ma ludzi niezastąpionych Kobiet jest miliony

Gość gość
Kolezanko zeby nie twój tata to bys nie miała gdzie mieszkac, uwierz mi. Wy kobiety nie potraficie utrzymac rodziny jestescie słabe i tępe.

Gość gość
15:14 Nie nie męcze się bo nawet bym tego do pyska wzieła jak on tym szcza a post dałam po to żeby powiedzieć jacy są faceci

Gość gość
15:14 Nie nie męcze się bo nawet bym tego do pyska wzieła jak on tym szcza a post dałam po to żeby powiedzieć jacy są faceci yyyyyyyy Dorośniesz zrozumiesz a teraz lekcje odrób.

Gość gość
Jakie kobiety mają zj****e problemy Jezu

Gość gość
Gdyby takie kobiety się od mężczyzn odwaliły to świat byłby lepszy.

Gość gość
Ciekawa jestem skąd przyszła moda żeby tego okropnego c***a kobieta brala do ust ?

Gość gość
Ciekawa jestem skąd przyszła moda żeby tego okropnego c***a kobieta brala do ust ? A kogo obchodzą twoje dylematy ? Prawdziwa kobieta sie nad tym nie zastanawia , tylko ciągnie tak jak trzeba ciągnąć Ty widocznie nie jesteś prawdziwą kobietą tylko podróbą

Gość gość
Bo świat jest zboczony

Gość gość
Człowieku odp*****l się i zapamiętaj sobie że nie każda kobieta bierze pena do ust a ile mam lat to chuj cię obchodzi lekcji nie musze odrabiać bo pracuje więc wara !

Gość gość
faceci wiedzą z internetu , że wiekszośc ciągnie . Tutaj nikogo nie przekonasz do swoich racji

Gość gość
Nie kazda, ale 90 procent ssie pały az uszy chodzą

Gość gość
Człowieku odp*****l się i zapamiętaj sobie że nie każda kobieta bierze pena do ust a ile mam lat to ch*j cię obchodzi lekcji nie musze odrabiać bo pracuje więc wara ! xxxx trudno go wziac do ust jak się w nich nie miesci a chuj wiadomo patrzy na wiek i na widok mlodszej bardziej twardnieje

Gość gość
w dzisiejszych czasach zrobienia loda to żaden wyczyn . Kobiety nie powinny się tym chwalić , bo każda to potrafi i każda to robi . Zresztą wiem , co mówiły moje koleżanki z klasy .. Rozmowa toczyła się na temat : glębokich gardeł ananasów i lodów .. to było na imprezie przy grillu

Gość gość
Naprawdę, nie każdy musi pisać, skoro nie nauczył się tego w stopniu dobrym. Komuna pod strzechy abecadło siłą wprowadziła, teraz ludzie muszą "takie kwiatki" czytać... Do kopania ziemniaków, do burdelu, na stragan... tam na pewno pisać Ci nie będą kazać. We mnie nie wzbudzasz szacunku, nie jako kobieta, ale jako ktoś, kto nie szanuje innych, pisząc niechlujnie, z błędami, KRZYCZĄC!!!, nie mając w zasadzie nic do powiedzenia. :O

Gość gość
Rozmowa między koleżankami toczyła się na temat : glębokich gardeł ananasów i lodów .. to było na imprezie przy grillu

Gość gość
Do autorki:nikt ci przecież nie karze wychodzić za mąż ani wiązać sie z żadnym facetem.Nie widzę problemu .A ty widzisz?nie rozumiem po co ten post.

Gość gość
Jeśli nie cierpisz facetów to mozesz zawsze związać sie z kobietą.