Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie liceum w Warszawie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem co prawda w 2 gim ale zaczynam się powoli rozglądać. Macie jakieś na oku? Słyszeliście jakieś ciekawe opinie? Może sami do jakiegoś chodzicie?

Gość gość
Napisz, jaki profil klasy Cię interesuje, bo od tego zależy, które liceum będzie lepsze. Ogólnie wszystkie z pierwszej 30. w rankingu są fajne, ale dużo zależy od tego, jacy nauczyciele Ci się trafią, no i, rzecz jasna, jaka klasa.

Gość gość
Interesuje mnie profil biol-chemia i zależy mi na angielskim

Gość gość
Moja córka chodzi do I klasy LO w Zespole Szkół nr 59 przy ul. Sobieskiego 68 (LO im. Roberta Schumana) i jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z wyboru. Klasy są niewielkie, w szkole jest monitoring wewnętrzny i zewnętrzny, nauczyciele naprawdę indywidualnie podchodzą do uczniów – z wychowawczynią mamy świetny kontakt.

Gość gość
Ja polecam Niepubliczne Liceum Ogólnokształcące nr 6 przy ul Bacha. Przenieśliśmy się z rodziną z Mińska Mazowieckiego do stolicy i bardzo jestem zadowolona ze zmiany liceum. Teraz wiem, że mam szansę naprawde dobrze zdać maturę :)

Gość gość
LO nr 6 przy ul Bacha jest naprawdę na poziomie! To szkoła z tardycjami, prowadzona przez Fundację Varsovia. To w sumie jedna ze starszych szkół średnich w stolicy, renomę ma i co do tego nie ma dyskusji. Warto się w niej uczyć.

Gość januszowaM02

Syn  tez chodzi do 6 na Bacha i potwierdzam- naprawdę bardzo dobre liceum!

Gość Karolina
Dnia 28.11.2018 o 13:57, Gość gość napisał:

LO nr 6 przy ul Bacha jest naprawdę na poziomie! To szkoła z tardycjami, prowadzona przez Fundację Varsovia. To w sumie jedna ze starszych szkół średnich w stolicy, renomę ma i co do tego nie ma dyskusji. Warto się w niej uczyć.

Zgadzam się, to bardzo dobre liceum. Ja chodziłam tam do klasy dwujęzycznej. Nacisk na angielski bardzo duży. Teraz jest mi dużo łatwiej na filologi angielskiej niż innym

Gość Bbbbpoo

Moja córka chodzi do prywatnego liceum nr 6 przy ul Bacha. Szkołę prowadzi Fundacja Varsovia. To naprawdę dobra szkoła, córka osiąga super wyniki.