Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuje hucznego wesela

Polecane posty

Gość gość

2 lata temu miałam wesele z pompą. Takie o jakim zawsze marzyłam. Zabawa była udana. Nie mam nic do zarzucenia. Był przybrany pięknie kościół, skrzypce podczas mszy, bryczka, piękny lokal i wiele innych weselnych atrakcji, które oczywiście kosztowały. Ślub braliśmy mając już 30 na karku więc za wszystko płaciliśmy sami, tym bardziej, że dobrze zarabialiśmy. Jednak nie obyło się bez kredytu, ale dla nas wtedy to nie był problem bo stała, niemała pensja była. Wzięliśmy 30 tyś. resztę dołożyliśmy z oszczędności. Minęło 2 lata i moje małżeństwo się psuje. O weselu każdy pamiętał może miesiąc. Kredyt nadal spłacamy. Teraz wolałabym tą kasę inaczej przeznaczyć. Połowa atrakcji była zbędna. Gdybym drugi raz brała ślub to bez całego cyrku wokół.

Gość gość
No to są skutki"logicznego"myślenia! teraz cierp ciało co się chciało..

Gość gość
Bryczka :)

Gość gość
a ja jestem już wiele lat żoną i bardzo się cieszę ,że miałam tak fajne wesele z wieloma atrakcjami!!!!!!! mamy dzisiaj super pamiątkę i już się to nie powtórzy,a ty autorko masz raczej problem z właściwym wyborem kandydata ,a nie z weselem.......... gdzie indziej leży problem