Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jest CIACHO?

Polecane posty

Gość gość

:(

no wlasnie.. jadlam sobie serniczek z truskawkami.. patrze, ciacho2 zrobione gospodarczym sposobem.. wchodze, a tu tekst - ciacha zjedli zli ludzie.. i stanal mi serniczek w gardle... wiec napisalam do gospocha kilka slow prawdy... a tu - bec! tematu brak.. nie dadza czlowiekowi pojesc ciasteczek.. nie dadza ;)

Gość gość
Stanął ci? Dziwne

gospoch, dziekuje.. chetnie.. ale moze najpierw sprawdz czy jest :) do pomaranczowego popapranca, myslisz ze tylko ku/tas moze w gardle stanac? .. wyobraz sobie, ze nie tylko.

Gość frida6
ciasteczkowy test bramek do nieba ;)

razem z "karuzela" :) ... moze mieli racje. jak sie ktos najpierw obzarl ciachem, a potem pokrecil na karuzeli.. to sie mogl porzygac ;) .. tak.. tymczasem my, niewinni na indeksie :O

Gość gość
mój temat o też skasowali a był o seksie. To forum ciągle daje mi kosza. :(

trzeba zyc.. i trzeba isc :) nie dosiade sie do konsumpcji waszego ciacha. zycze fajnych rozmow 🖐️

nie ma sprawy :) wbrew pozorom jestem wrazliwa kobieta i mowa liter nie jest mi obca. to sie nazywa wyjatkowa empatia literowa ;) ... wiem co do mnie czujesz i nie zamierzam ci przeszkadzac :) 🖐️

gospoch, nie naleze do twojej grupy wsparcia :) wrecz przeciwnie.. widze twoj chytry plan jak na dloni.. wyglada jak kaktus w ksztalcie kut/asa ;) ... panie niedomyslny w kazdym razie wcinac sie nie bede.. .ale oczy mam wszedzie ... i empatie literowa😴

Frida wręcz przeciwnie? nie wiem czym sobie nagrabiłem bo jakoś dotychczas chyba mijaliśmy się? Naprawdę nie wiem o co chodzi x Takki_jeden No cóż można powiedzieć....

Gość gość
Taaa... erotyczne... Tylko mo/dki to moherowe babcie...

Gość gość
Nie pojmuje tego:( Kasowany jest wątek który czyta się lekko i przyjemnie a topiki gdzie w tytule jest pedofilia i b....kanie małych czy inne g*wniane spaway zostają! Nie podoba mi się to :(

gospoch, niczym sobie nie nagrabiles.. nawet chyba ani razu nie rozmawialismy, poza tym tematem. nie zamierzam sie tlumaczyc. juz powiedzialam. twoje litery umieja mowic ;) rozgrywasz swoja partie z prawdziwym artyzmem. gratulacje. pozwolisz ze popatrze:)

To jeszcze nic. Dziś wieczorem wyszedłem trochę pobiegać i dwie modki goniły mnie samochodem po chodniku przez 300 metrów, nim wbiegłem do klatki schodowej. Miejcie się na baczności. :(

gospoch, nie zachodz w glowe, abys przypadkiem nie zaszedl za daleko. skup sie na swoim chytrym planie ;) ... mam ochote popatrzyc jak pielegnujesz tego kaktusa :P .. ciekawe czy bedzie go mozna zglosic do ksiegi rekordow guinessa 😴

Dzięki ale wszystko czasami jest prostsze niz sie wydaje tzn doszukujesz sie drugiego dna a to juz i koniec...

Gość gość
O czym ona gada?

Gość frida6
niczego sie nie doszukuje... nie musze. kaktus rosnie ;) bez odbioru 🖐️