Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

goophone.pl coś ktoś?

Polecane posty

Gość gość

kupował ktoś telefon z tej stronki? jak szybko przyszła przesyłka, jak bardzo różni się od oryginału, czy z zewnątrz jest taki sam jak bardzo w środku się różni od oryginału np najtańszy model iphone 6 plus i czy ma z tyłu znaczek apple?

Gość gośśśśćććć
Dołączam się do pytania. Też chciałbym zakupić jakiś telefonik.

Gość gość
Telefon ma z tyłu znaczek apple, z wyglądu niczym się nie różni, wewnątrz jest pare różnic ale estetycznych, aparat też jest troche słabszy niż w oryginale.

Gość gość
nie kupujcie z tej strony oszustwo,zrobisz przelew i kontakt się urywa, ja już czekam niby 61dni na telefon,zgłosiłem sprawe na policje, okazuje się że nie jestem pierwszą osobą,I OKAZUJE SIĘ ŻE NIEMA W POLSCE ŻADNEGO PRZEDSTAWICELSTWA ODRADZAM TO JACYŚ OSZUSĆI UWAŻAJCIE

Gość gość
lepiej kupić przez allegro co prawda drożej ale pewne

Gość gość
Ja kupowałam i telefon mi doszedł w 10dni, polecam, nie jest tak dobry jak oryginalny iphone 6 ale z zewnątrz wygląda identycznie jabłko i te sprawy hihihi, a funkcje i aparat na poziomie iphone 5 więc też jest spoko jak za 700pln, kupowałam najwyższą wersję :)

Gość gość
OSZUŚCI! NIE ZAMAWIAĆ!

Gość gość
Witam, Tak jak kolega wyżej. To banda oszustów... Naprawdę żenada - po przelewie pieniędzy kontakt się urywa. Sprawę zgłosiłem na policję - tam wyjaśniono mi, że pieniędzy i tak mi nikt nie zwróci, ponieważ nie ma żadnej siedziby tej firmy w Polsce. KU PRZESTRODZE INNYM! ZANIM KUPISZ ZASTANÓW SIĘ 2 RAZY!!! NIE POLECAM :-(

Gość G****ofon
Witam, Mi telefon przyszedł..... I wszystko byłoby okay gdybym mógł z niego dzwonić. NIE POLECAM! c*****e.pozdrawiam -,-

Gość gość
Ciekawe komu tak naprawdę ten telefon przyszedł?..... Mi na szczęście przyszedł, ale po tygodniu się popsuł - a o gwarancji na to badziewie nie ma co liczyć.

On ma z tyłu znaczek pszczoły a nie jabłko :D weźcie sobie kupcie lg albo huawei, no ale wtedy szpanu nie będzie :( chociaż jak można szpanować czymś, czego się nie ma?

Gość gość
Telefon z zewnątrz wygląda jak iphone 6, do tego ma normalnie logo (jabłko). Wszystko było by dobrze gdyby jeszcze można go było uruchomić. Dodam jeszcze, że polskie serwisy nie podejmą się naprawy takiego sprzętu. Straciłem na tym interesie 800 zł. Zgłosiłem ten fakt na policję i mam nadzieję, że zablokują w końcu tą ich stronę internetową. NIE POLECAM!!!

Gość gość
Czasami zapominają o nadaniu przesyłki ale na stronie producenta trzeba się upomnieć. Szybkie odpowiedzi z ich strony.

Gość gość
Oszustwo , zamówiłem, zapłaciłem i tyle, kontakt z ich strony prawie żaden , podali mi nr do śledzenia niby mojej przesyłki , jak się okazało nie mojej bo przesyłka oczekuje do odbioru na poczcie 500 km ode mnie :) Sorry ale powyższe komentarze o tym ze firma odpowiada ma maile i szybko wszystko wysyła to dla mnie jedna wielka ściema, kasa przepadła mam nauczkę ze zamawianie czegokolwiek od złodzieja chińczyka to zły pomysł. Postaram się na wszystkich forach , FB i instagramie przestrzegać ludzi przed tymi złodziejami .

Gość gość
Szkoda gadać.... Bezkarni oszuści ;/

Gość gość
Nie polecam! Oszuści! Dałem się na ciąć na prawie 1000 zł!!! Stanowczo ich odradzam! - Zgłosiłem sprawę na policję i niedługo ich strona zostanie zablokowana... Taka ciekawostka: Maja Wang Wang Lee To zmyślone imiona i nazwiska.... Tak naprawdę gość który to sprzedaje to Marcin Pachała, który mieszka w Polsce... Jest pośrednikiem, który naciąga ludzi na telefony... Wszczęto już postępowanie przeciwko p**********emu Goophones.pl

Gość gość
Jeśli ktoś jeszcze dał się naciąć to proszę od razu mówić o gościu, który się naprawdę nazywa Marcin Pachała.... Ten ******* n y c w e l oszukał już mnóstwo ludzi! J e b a ć t e g o s*************y na !!!!

Gość gość
Witam proszę o kontakt osoby oszukane przez goophone.pl razem zdziałamy więcej, mail sizas@vp.pl lub fb Iza Strzałka

Gość gość
Nie polecam. Rzeczywiście jest dużo osób oszukanych przez tą *************** n - ą stronę..... Strona prawdopodobnie zostanie zablokowana, ale pieniądze nie zostaną zwrócone nikomu, bo to pośrednicy.

Gość gość
Ja kupowałem i mi doszedł po 27dniach, ile już czekacie?

Gość gość
Polecam kupować na allegro, ja mam i7 plus i wszystko działa jak należy aparat tez jest niczego sobie :) a jezeli macie wątpliwości to mozecie zakupić u polskich prywatnych sprzedawców na allegro

Gość gośćik
Telefon zamówiony i zgodnie z tym co bylo napisane - po dokładnie 5dniach status zmieniony został na paczka wysłana. W miedzyczasie mialem pytanie dot. Goophona i dostalem odpowiedz na maila po mniej niz godzinie. Jakościowo nie wiem jak produkt sie ma, nie wiem też za ile dojdzie, info jest 10 dni, ale do tego momentu wszystko przebiega jak należy

Gość inteligent polski
Ja goophona kupiłam przez olx, szukałam w swoim mieście i okolicach, pojechałam, sprawdziłam stan i wszystko gra. Moja koleżanka zamawiała przez goophones.pl, ale samsunga i z tego, co wiem, przyszedł do niej po ok. 3 miesiącach. Radzę uzbroić się w cierpliwość.

Gość gośćik
Podbijam posta powyżej, aktualnie telefon dotarł już do PL, czekam na odbiór:) całkowity czas oczekiwania to 3 pełne tygodnie. Kontakt z pośrednikiem rewelacyjny, polecam!!!!!!!!

Gość inteligent polski
Nie wiem, czy kontakt taki dobry, natomiast czas oczekiwania rzeczywiście długi, więc radzę kupować przez allegro (na olx nie ma żadnej gwarancji)

Gość gość
Zenada zaplacilem za telefon.kontak.byl.do.pewnego momentu kiedy.zaczolem.sie upominac p.tel.urwal sie kontakt ide z tym na policje niedlugo...dziwi mnie ze po tylu skargach policja do.dzis.nie zablokowala.tej zlodziejskiej strony mozr pieniedzy nie odzyskam ale temu panu karma.wroci podwojnie zlo nie kupujcie na.tej.stronie

Gość gość
P*********e, że idziecie na policję ale i tak ch*ja zrobicie. Nawet jeśli pojdziecie, to oni również ch*ja zrobią. Sklep dziala juz jakies 4 lata i ma się całkiem dobrze. To trochę jak z kolesiami którzy oj*bali 100k typa na łącznie prawie 20 mln, uciekli za granicę UE i nikt im nic nie zrobi.