Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladam fakty w tvn i jaja..oni pokazuja w negatywnym swietle dude a ....

Polecane posty

Gość gość

a komorowskiego pokazuaj w pozytywnym swietle.. szok...ani slowa o komorowskiego wpadkach..dziwne..

Gość gość
ciagle pokazuja materialy na korzysc komora a na niekorzysc dudy...szok..bo na polsacie pokazuja obiektywnie i chyba zaczne ogladac polsat i wydarzenia a nie te gowniane nieobiektywne fakty.

Gość gość
TVN i jej wszystkie stacje to najgorsza telewizja, propaganda leje się tam strumieniami

Gość gość
Kukiz miał 100% racji jeżeli chodzi o TVN. Ohydna tuba propagandowa władzy.

Gość gość
Dlatego ja oglądam tylko na Polsacie , a drugi powód to taki ze na Polsacie aż tak nie pier/dola o polityce

Gość gość
Oni robią "czarny pijar" wobec Dudy, tak samo przez te 8 lat robili wobec PiS, aż ciemni ludzie uwierzyli. Ale teraz, już ludziom otwarły się oczy, oceniają fakty i mowa nienawiści stosowana przez Peło już nie działa My się PiSu nie boimy, i nawet widzimy że PiS nie ma wcale rogów, kopyt ani ogona, co nam wmawiano przez lata całe, zauważamy też że schorowany Jarosław wcale diabłem nie jest jak próbuje nam wciskać PO.

Gość gość
Nie pokazywali suflerki za plecami komora tylko ,ze prezydent pochyla się nad biedna inwalidka,nawet nie puścili co oni mówią :o

Gość gość
Ja też jestem zwolenniczką Dudy, ale patrząc realnie mam coraz więcej wątpliwości, on nawet połowy swoich obietnic nie spełni... Już nie wiem komu ufać!

Gość mr mysterious
Kukiz miał 100% racji jeżeli chodzi o TVN. Ohydna tuba propagandowa władzy. >>no i dlateog poszedł do wojewodzkiego a ten jak go zareklamował to nagle po dwoch dnia popracie mu skoczylo o 10% a po 10 w wyborach dostal 20% :D gdybys ogladal tvn to bys wiedzial dlaczego kukiz z 5% wzrosl do 20% NAGLE. nic innego w tym czasie sie nie wydarzylo. a z komora sie smiali W FAKTACH tak samo jak z dudy bo obaj sa smieszni :D tylko trzeba bylo poczekac do konca a nie jarac sie ze nie pokazali tego jako jedyna wiadomosc i nie walkmowali przez pol godziny jak w tivi trwam.

Gość gość
ja to liczę już tylko na to, że nie podpisze ustawy przedłużającej nam pracy do 70-tki tak bym chciała jeszcze z mężem pożyć sobie na luzie gdy będziemy jeszcze [ mam nadzieję] sprawni fizycznie i psychicznie

Gość gość
Dziwne... Co za idiota Pis to agresor, a duda to kukla kaczynskiego

Gość gość
No.i co liczycie na to ze duda wam zmniejszy lata pracy da mieszkania.itd. Oni sa wszyscy tacy sami co zmienia...

Gość gość
Telewizja TVN to kłamcy oszuści mamy przykład Durczoka szybko się chłopa pozbyli bo był im nie wygodny

Gość gość
co to znaczy " da mieszkanie" czy widziałaś żeby w jakimś kraju ktoś rozdawał mieszkania? nie ma nic za darmo. za wszystko ktoś musi płacić jeśli komuś coś dałby za darmo tzn. komuś by musiał odebrać bogatemu nie odbierze bo bogaty umie sie przed tym uchronić czyli odbierze jednej bidzie by dać drugiej bidzi :( to tak by wyglądało jeśli oczekujesz, że coś dostaniesz za darmo

Gość mr mysterious
no biedactwo i bohater tv trwam bo tylko 4 osoby molestowal i go wyrzucili :D powinien dalej pracowac bo kopacz przycisnal a to ze lubi laski po tylkach klepac i wysylacim sprosne smsy to co tam ksieza klepia malych chlopcow i jest ok :D

Gość gość
JQWuaNlIJtpYH03RSPDdczAX