Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża z ex

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata i zaszłam w ciąże z moim byłym chłopakiem. W naszym związku nie było dobrze od pewnego czasu, lecz bardzo chcieliśmy to wszystko odbudować i wydawało mi się, że nam się udało. Wtedy dowiedziałam się, że mnie zdradzał ( niby podczas kryzysu, ale też do końca nie wiem). Jakiś tydzień po zerwaniu zrobiłam test ciążowy, bo bardzo bolał mnie brzuch i miałam mdłości. Myślałam, że to ze stresu, z samotności i tęsknoty, ale wyszedł pozytywny. Czyli jestem z nim w ciąży. To 3 miesiąc i właśnie kompletnie nie wiem co robić. Codziennie do mnie dzwoni, przeprasza, prosi abym wróciła ( o dziecku oczywiście wie). Bardzo go kochałam i chyba nadal kocham, ale teraz będę mamą i ta sytuacja mnie tak przerasta, bo wiem, że on miał inną konietę. Czy powinnam wybaczyć? Co ja mam robić, bo najchętniej ryczałabym z bezsilności ?

Gość gość
Tobie i dziecku będzie w jakiej sytuacji najlepiej? życie to wybór, jednego dokonałaś, teraz się ocknij i dokonaj właściwego. Wybierz życie dla was, Ciebie i dziecka. życzę powodzenia