Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MRSAKIRA

do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
18:59 u kojeja nie masz najmniejszych szans niunia i pogódź sie z tym. zadbaj o siebie grubasko a kto wie może jakiegoś desperata zbałamucisz. :)

Gość gość
hahaha ci którzy żyją życiem koke muszą być w tragicznym stanie fizycznym :D jedzą i siedzą tu nonstop :D

Gość gość
Bardzo interesujące V Po nadmuchaniu afery zniknęła autorka tematu i BlackSilver, bo padły podejrzenia ze to Koke i Słodko Winna, z którą nakręcił kiedyś prawie film reedtuube :D:D Zniknęła Karuzela zniknęla Inspiracja Story nie ma Kojota :O Za to pojawił się podszyw Koke. Ale prawdziwy Koke zniknął

Gość gość
20:07 a ty pisałeś z sileną jako De ahahahahahahahahahaha wy na serio tak całe swoje życie podporządkowaliście pod koke ? :|

Gość gość
Przecież to jasne,bezbrwiowa i zezol dogadali się na priv że stworzą Nowe nicki i wspólny temat zostali rozszyfrowani to zamilkli każdy wie że SW i Kokej nie skończyli na opowiadaniu i sypią się na mailach szkoda tylko Oli pewnie było jej przykro że Kokej okazał się blagierem pewnie się pocieszyła i skacze na jakimś kütasie i w düpie ma rudego koko:classic_cool:

Gość gość
przesadzasz, wymyślasz. może czasu ludzie nie mają i nie każdy siedzi tutaj jak ty. pomyśl o sobie lepiej. :D

Gość gość
Oboje z mezem mamy duzy temperament i nie ma zadnych tajnikow ktorych bysmy unikali.Wiec nie ma problemu bo czego pragne to przerabiamy.A nie ma zadnych tajnikow nawet jak pisala dziewczyna mam tez meza przy badaniu krocza u ginekologa.Gdy bedziemy rodzic dzidziusia oczywiscie tez razem.

Gość gość
Skąd wiece ze koke ma zeza?

Gość gość
20:46 robiłam to z mężem, z kolegą, z kobietą i wszyscy byli zadowoleni. Widać marna z ciebie atrapa kobiety skoro nie rozumiesz. :)

Gość gość
Pierdoło sama jesteś atrapą blondynki. Ktoś zapytał skąd wiadomo że koke ma zeza? Panimajesz!

Gość gość
20:53 teraz jest dobry czas na rower aby zadbać o siebie. Dziwne, że tego nie wiesz bo zadbana kobieta jest pożądana. :)

Gość A Kredek
Kredek dziś Pięknie, trafnie, jak zawsze, gdy mówisz w tym temacie. Ale tutaj to rzucanie pereł przed wieprze ;) Bardziej interesujące jest bajoro forumowe :O Impuls, że zostawię tu dla kogoś (miejsce odpowiednie, gdyż mowa u uległości/dominacji): ❤️ (czuję wdzięczność, że Cię znalazłam, szczególnie gdy czytam głupców i bzdury).

Gość gość
Wypierdalać z tematu lochy głodne ploteczek. Gdzie nie zajrze to koke ma zeza nie ma zeza. Co za kretynki żałosne. :D

halllooo, ludzie, czy moglibyście załatwiać swoje prywatne sprawy na jakimś innym temacie.....? Czytam odpowiedzi jakaś Ola, Koka, BlackSilver... i te 'goście', weźcie się ogarnijcie. J***ecie mój temat. A co do jednej z odpowiedzi: to 'starczy maleńka' i to, że jednak wg któregoś z użytkowników, to facet jednak sprawuje kontrolę, i co, jak kobieta przejmie inicjatywę, a facetowi.... hmmm... nie uda się jej powstrzymać....? Bo nie chodzi mi o taki typ dominacji kobiety a la: "dominuj sobie, bo ja twój facet ci na to pozwalam" pff.... hahah! Mi chodzi o autentyczną dominację.

Gość gość
Spie/rda/laj sw

Gość gość
Ok świerzynko, już nas nie ma, i przepraszamy za pomylenie ciebie z kimś innym.

Gość gość
Temat jest o dominacji kobiety nad facetem, a ci pierdolą na cztery strony jakies ploty i teraz okazuje sie że pomylili osoby. hahahaha

Gość gość
To była ironia idioto :D

Gość gość
22:34 to było szyderstwo, kpina mącicielu :D

Gość gość
kaj koke kojot kreska? :P

Gość gość
zapytaj retorycznego i merytorycznego matu, ale pewnie zaraz sie zalogujesz aby wybielić sie jak zwykle :D;D

Gość gość
Szydzisz że ktoś pomylił osoby chociaż nie pomylił, tylko ironizował. Gratulacje debliu :)

Gość gość
23.00 tak, jestem Matu.

Gość gość
Kreska chodź zrobisz gałę chłopcze specjalnej troski:)

Gość gość
matu nie bij nas daj na bułke :D

Gość gość
Kresko Koke Kojocie warujesz? :D

Gość gość
23:42 rzucas slowa na wiatr. gratuluje debilu :)

Gość gość
00:01 matu obciągasz naplety ?:)

Gość gość
Matu nieletnim pewnie obciągał. :D

Gość gość
Matu śpi:) Gdzie koke? Gra w Karaoke? Podobno Maju to tez jego nick :O