Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mijalove

Sytuacja dramatyczna!!

Polecane posty

Witajcie moja obecna sytuacja jest tragiczna.opowiem w skrócie jestem z moim już w chwili obecnej byłym narzeczonym 6 lat tzn byłam (masakra). Wiele w naszym życiu przeszliśmy on mnie zdradził potem ja jego wiele sobie złego wyrządziliśmy ale ja tych złych rzeczy nie pamiętam nie wypominam. Zapomniałam po prostu bo go kocham. Z mojej strony jest błąd którego nie ogarniam sama. Prawie za każdym razem kiedy sie kłócimy już o byle co uciekam ( uciekam od problemu ) nie informuje go oczywiscie gdzie jestem co robie ostatnio wyszłam na 4 dni do koleżanki i nic ale to nic sie do niego nie odezwałam wróciłam po 4 dniach z myślą ze przemyślał co zrobił zle ale zadziałało to w druga stronę powiedział ze ma dość !!! ze nie chce już być ze mna ze mam sie wyprowadzic (szok) ja go kocham nadal i nie rozumiem tego :( sytuacja ma sie na dzień dzisiejszy tak ze mieszkamy razem on nie chce być ze mna ale seks chce uprawiać w każdej porze juz nie wspomnę ze jest fajniejszy niż jak byliśmy razem. Dodam iż mój facet popadł w depresje śpi całymi dniami stracił ostatnio bliska osobę i zażywa sterydy Proszę was o jakieś wsparcie i dobra rade co byście zrobili w takiej sytuacji chce naprawić nasza relacje ale nie wiem jak :(

Gość gość
już nie naprawisz. on cie nie kocha tak jak ty jego. jestes dla niego tylko łatwo dostepnym kawalkiem miesa. przerabialam to.

Gość gość
daj spokój,on Cie nie szanuje,zdradzil Cie a teraz obrazony,ze ma Cie dość?? nie radze za nim latać,chęć naprawy ma być obustronna,a jak tylko Ty tego chcesz to nic z tego

Gość Taki_jeden_964
Ciężko się czyta bez przecinków i kropek. Zlało mi się wszystko.

czy mnie nie kocha nie wiem. Twierdzi ze mam dać mu czas i on sie określi . Co najgorsze robi mi wyrzuty o sytuacje sprzed lat. Byłam młodziutka jak go poznałam robiłam rzeczy które wzbudzały w nim zazdrość ale mieliśmy to już za soba. On teraz się tym tylko kieruje nie widzi żadnych dobrych aspektów naszego życia razem :(

Gość gość
Powiedz mu ,ze juz nie musi sie okreslac bo ty sie juz okreslilas i niech sie zwija :D po co ci taki duuppek ?

staram się go zrozumieć ale on mnie wszystkim obarcza i nie widzi swojej winny .nie wydaje mi sie on dupkiem choć czasem zachowuje sie ja totalny egoista i hipokryta :(

Gość gość
sama widzisz,ze to nie ma sensu on traktuje Cie okropnie