Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SabinaSabina

Jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość SabinaSabina

Hej, ostatnią @ miałam 18.04 kochałam się z Mężem dokładnie tydzień później w sobotę i w środę. Cykle mam 32dniowe. Termin miesiączki wypadałby na następny czwartek, a mnie od wczoraj bardzo bolą piersi, mierzyłam temp. mam 37'C. Dodam, że od stosunku cały czas mam wzdęty brzuch, boli mnie codziennie podbrzusze, mam straszny apetyt. Czy jest szansa, że jestem w ciąży? Czy ewentualnie na tym etapie warto jutro robić betę?

Gość gość
up :)

Gość gość
18 kwietnia byl 1 dxien cyklu??

Gość gość
to co sobie wmawiasz, to nie objawy ciazy. To po prostu hormony. A czy sie udalo czy nie dowiesz sie za tydzien :O

po co wy mierzycie te tempki, jak nie macie zielonego pojecia po jakiego sie to robi! Przestan sie nakrecac, za wczesnie.. tempke masz wysoka bo jestes w fazie lutealnej czyli poowulacyjnej zadne mi to hallo, piersi bola przed okresem, apetyt na poczatku ciazy? ee bzdura Zrob test za tydzien

Gość gość
przykro mi ale po co sie tak wczesnie nakrecasz? tez tak robiłam i to nie ejst dobre-takie przezywanie tydzien przed miesiaczka czy bedzie okres czy ciaza no i wielokrotnie sie zawodziłam, jak sie wkurzyłam i przestałam o tym myslec to zaszłam w pierwszym cyklu-z reszta znany schemat, wiele kobiet tak miało poza tym przeciez objawy ciazy są takie same czasami jak na okres ja i z tego co czytałam wiele kobiet miały ból jajników, tkliwosc piersi-nie odróznisz-do konca byłam przekonana ze dostane miesiaczke i w zyciu bym nie zgadła ze to jednak nie to tak wiec dobrze radze-nie nakrecaj sie bo tylko sie zawiedziesz z reszta jak kto kolwiek ma zgadnac czy jestes w ciazy czy nie? nawet test w tej sytuacji dobrze nie wyjdzie co dopiero porada przez internet

Gość pauliskaa93
Ciężko jest stwierdzić, szansa zawsze jakas jest. Najlepiej nie panikowac i w dzień spodziewanej miesiączki jeśli nie nadejdzie zrobić test.. wzdety brzuch o niczym nie świadczy to dopiero maleńki pęcherzyk, więc brzuch nie powiększa się od razu, tak samo apetyt... w1 trymestrze wręcz odrzuca jedzenie

Gość gość
w którym dniu cyklu mozna juz zrobic test ciazowy?

Gość gość
w dniu terminu okresu najlepiej./