Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja byłą chciała wrócić a ja to odrzuciłęm!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Rozstałem się z dziewczyną 3 miesiące temu, byliśmy ze sobą pół roku. Jakieś 2 tyg temu byłęm u kolegi na grilu i przyszła tak z koleżanką, na poczatku nie zwracaliśmy na siebie uwagi, ale przyszła tam specialnie ze względu na mnie. Jej koleżaka powiedziałą mi że ona mnie dalej kocha i że tęskni (sama bała się mi tego powiedzieć).Na imprezie pogadaliśmy trochę, powiedziałą że to prawda. Na drugi dzien napisałęm do nie żebyśmy się spotkali i pogadali na spokojnie. W miedzyczasie dowiedziałem się że się spotkała ze swoim kolegom, myślałem że to nic znaczącego, ale koledzy powiedziali mi że oni mają się ku sobie lecz ten typo ma juz inną. Po tym jak się dowiedziałęm że ona z nim się spotkała napisałem do nie że żebyśmy się lepiej nie spotkali i że nie chce mieć z nią kontaktu. Po czym za dwa dni spotkałem się z inna tak tylko (sam nie wiem czemu może żeby sie odegrać, ale po rozstaniu pisałem z nią i miałem bardzo bradzo dobre relacje ). Powiedzcie mi co o tym myśleć . I czy będzie jeszcze chcaiała do mnie wrócić, czy po tym jak powiedziałem jej że nie hce mieć z nią "takiego kontaktu" ( w sęsie spotykać się i że nie chce wrócić) Będzie chciała jeszcze kiedyś do mnie wrócić czy raczej nie będzie chciała mnie znać ???

Gość gość
Ile macie lat? Dziecko ogarnij się i zastanów czego chcesz,jeśli być z no a to nie słuchaj kolegów tylko posłuchaj swojego serca.