Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grałem w szkole w futbol

STOP GRUBYM BABOM

Polecane posty

Gość Grałem w szkole w futbol

Wiosna się zbliża a więc tradycyjnie czas na akcję jak w temacie. Opasłe, spocone, rozlewające się, zajmujące dwa miejsca w komunikacji - zakaz wychodzenia przed zmierzchem. Dobrze by było, aby jak w czasach pierwszych autmobili szedł przed taką ktoś z dzwonkiem i latarką i ostrzegał.

Gość gość
morda w kubeł męska k***o

Gość grałem w szkole w futbol
ile ważysz? już pierwsza oburzona. Nie żreć tyle.

Gość gość
waże tyle ile trzeba 65 kg na 170 kretynie s********j obrażać gdzie indziej nie każda musi wygladać jak wieszak jak te modelki co mają anoreksje

Gość gość
niech każdy pilnuje swojego cudownego wyglądu!

to burzy moje poczucie estetyki. Po takim widoku jestem wykończony. A nie daj Boże jak wiatr cos podwieje... Poza tym - wprowadzić dodatkowe podatki - od niszczenia chodników ponadnormatywnym ciężarem po prosukcję nadmiernej iloscie gazow cieplarnianych.

Gość gość
Żadna waga nie wytrzymuje mojego ciężaru, więc pewnie dużo:-D noszę rozmiar 8XL i czuję się świetnie, zbliża się lato...hurra, wreszcie będę mogła się rozlewać na czterech siedzeniach w komunikacji, w kinie itd. :-P

Gość do lovelasa
pokaż swoje zdjęcie męska k***o jak ty wyglądasz i jak pensetą szukasz fiuta :D

same grube baby w temacie. Szok!

w takich fałdach tłuszczu to i działo 155mm zniknie.

Gość stop grubym babom
Juz widze ze grube baby pluja jadem haha Za odchudzanie i cwiczenia sie wezcie bo wygladacie ochydnie ze sie rzygac chce jak sie taka gruba babe widzi na miescie np w leginsach.

Gość gość
Ja tam lubię niektóre młode słoninki:)

Gość gość
Szkieletów to szukaj na cmentarzu:-O nie zapomnij zabrać łopaty:-D

Kiedyś mnie taka zalała fałdami w 187 dwa przystanki minąłem na trzecim się wygrzebałem dopiero :-o

Gość gość
Ja moje leginsy zszywałam z czterech o rozmiarze XL teraz leżą na mnie zajefajnie, rewelka;-)

Widziałem kiedyś taką sytuację, że taki esteta jak autor wątku z kolegą, głośno zwracał uwagę na Puszyste Panie. Sytuacja miała miejsce na otwartej pływalni. Oczywiście robili to głośno, bardzo chamsko. W pewnym momencie, jedna z pań puszystych wstała, i w***********a w zęby i jednemu i drugiemu, Efekt był taki, że jeden wypluł dwa zęby a drugiemu się nos połamał. Oczywiście owe "kozaki" wezwali policję i co się okazało? Każdy kogo się pytali, co się stało, odpowiedział że albo nic nie widział, albo widzieli jak się owi gamonie poślizgnęli, albo że owa była pewna pani, którą oni zaatakowali, ale dostali po ryju a ona sobie poszła. Dostali oni po mandacie. :D Taka sytuacja.

Gość gość
Bo to nie była kobieta, tylko baba gigant:-P

Gość gość
Tak cienki druciku? To dlaczego nie dopisałeś, żeby było sprawiedliwie, że również stop tłustym spoconym piwnym bębnom z zapadłą kurzą klatą co? Tak będzie idealnie i sprawiedliwie, to nie tylko nas okrąglejszych się dotyczy. Też chcemy podziwiać modeli. Świat dla chudzielców tu i ówdzie :P

Gość gość
Ludzie, masakra ja Wy się zachowujecie. ja mam "grubą" koleżankę, nie "żre" non stop, ma problemy z hormonami. ale wiadomo, na pewno nie żyje tylko samą sałatą i ogórkami. waży co najmniej 65-70 kg a jest mojego wzrostu, czyli 162 cm. Ja ważę 54 kg i chcialabym przytyć nieco ...

Gość gość
Krągłe młode słoninki są bardzo SEXi ale brzuch wystający na pół metra czy podwójny podbródek już nie.

Gość gość
a pupa wystająca na pół metra to już nie?

Gość gość
Przede mną to ludzie pierzchaja bo boją się że ich połkne. Do auta się nie mieszcze, dlatego zawsze jadę autobusem, raz mi kanar powiedział że mam dwa bilety skasować. 187 zawsze we wtorki do makdonalda na super boczek, potrójny sznycel mak. Bo we wtorki zawsze dają wiadro koli do zestawu. Jechałes że mną autorze w tym autobusie? Szersza niż wyższa, włosy rude, cztery brody i leginsy w galaktyke. Następnym razem zagadaj, bo ja w sumie wolna jestem i szukam takiego fajnego chudziny. Może coś zaiskrzy

Gość gość
gosc 22:30 ale temat jest o grubych babach a nie o facetach z piwnym brzuchem ty tepy babsztylu.

Gość gość
"Tak cienki druciku?" x Tobie to i 20cm dlugosci i 17 w obwodzie byloby malo kaszalocie.

Podbijam z rana aby wszystkie grube baby zastanowiły się czy słoik majonezu i schabowy + nutella to odpowiednie śniadanie.

Gość gość
grube spocone peesdy zawsze wyzywają normalne od szkieletów.NO cóż lochy od wyzywania nie schudniecie ,a walić w spocone fałdy i się zastanawiać gdzie trafiłem, w peesde czy pępek z pewnością doznań estetycznych nie dostarcza.

i w górę bo pewnie już było drugie śniadanie, dietetyczna cola i hamburger.

Gość gmochee
A ja lubie jak kobieta ma troche wiecej cialka. Jest sie do czego przytulac przynajmniej.

no co tam KASZALOTY? Nawet gorsze od podwania przez wiatr sukienki grubej baby jest widok jej kostki i stopy wylewającej się z buta. To jeden z najobrzydliwszych widoków na świecie.