Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
liceumliceum2

tescie

Polecane posty

Witam nazywam sie Anna i chciałabym poznać wasze porady. Jestem ze swoim narzeczonym już ponad rok i bardzo sie kochamy bedziemy mieć syna wprowadził sie do mnie i mieszka już ze 2 miesiące . Moi rodzice załatwili mu dobrze płatną prace bo jego rodzice by nigdy mu nie pomogli bo oni patrzą żeby jeszcze on im pieniądze dawał. Mój narzeczony jeździ na delegacje i wraca do domu tylko w weekendy a jego rodzice dzwonią do niego tylko jak coś chcą nawet się nie zapytają jak sie czuje czy coś. Więc dzwonią w czwartek lub piątek i mówią że coś jest do zrobienia w domu i czy przyjedzie, ja wiem że oni mówią że ma przyjechać ale on mi tego nie powie. Traktują mnie jak obca i dużo ludzi mówią że oni mnie obgadują jak sie tylko da. W sumie nie dziwne bo nawet własne dzieci obgadują. Powiedcie co mam zrobić żebym moj narzeczony w końcu zrozumiał że oni go wykorzystuja i przy tym źle mnie traktują a jak cos powiem jemu na rodziców to na mnie krzyczy i mówi że przesadzam i że oni nie są tacy źli . Pomocy bo juz nie mam siły pozdr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować