liceumliceum2 0 Napisano Maj 14, 2015 Witam nazywam sie Anna i chciałabym poznać wasze porady. Jestem ze swoim narzeczonym już ponad rok i bardzo sie kochamy bedziemy mieć syna wprowadził sie do mnie i mieszka już ze 2 miesiące . Moi rodzice załatwili mu dobrze płatną prace bo jego rodzice by nigdy mu nie pomogli bo oni patrzą żeby jeszcze on im pieniądze dawał. Mój narzeczony jeździ na delegacje i wraca do domu tylko w weekendy a jego rodzice dzwonią do niego tylko jak coś chcą nawet się nie zapytają jak sie czuje czy coś. Więc dzwonią w czwartek lub piątek i mówią że coś jest do zrobienia w domu i czy przyjedzie, ja wiem że oni mówią że ma przyjechać ale on mi tego nie powie. Traktują mnie jak obca i dużo ludzi mówią że oni mnie obgadują jak sie tylko da. W sumie nie dziwne bo nawet własne dzieci obgadują. Powiedcie co mam zrobić żebym moj narzeczony w końcu zrozumiał że oni go wykorzystuja i przy tym źle mnie traktują a jak cos powiem jemu na rodziców to na mnie krzyczy i mówi że przesadzam i że oni nie są tacy źli . Pomocy bo juz nie mam siły pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach