Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieliscie kiedys tak ze rozstaliscie sie z wasza partnerka partnerem albo oni z

Polecane posty

Gość do Silene
Mam ochote do niego napisac, cos jeszcze zrobic, ale on juz nic do mnie nie czuje. Nie umiem sie z tym pogodzic, po prostu nie umiem. Bo pamietam ze tyle razy mowil ze mnie kocha, ze by dla mnie wszystko zrobil, to czemu sie poddal ;( moglismy cos jeszcze zrobic , czemu sie poddal?? :( :(

Gość zraniona i smutna
Ja zadaje sobie to samo pytanie czemu się poddał po tylu latach A może napisze do niego spróbuje raz jeszcze?

Gość zraniona i smutna
Tzn ty napisz bo ja juz nic nie mogę

Gość zraniona i smutna
Nikogo juz nie ma?

Gość do Silene
Juz nikt nie ma nic do dodania. Ja nie bede pisac, bo nie wiem, czy on do innej odszedl (pewnie tak). To by juz byl szczyt wszystkiego.... Ja chcialam do ostatniej chwili naprawic, mowilam ze kocham i zebysmy byli razem. Ale jesli u Ciebie rzeczywiscie bylo narzeczenstwo 7 lat razem no to wspolczuje... mozna sie zalamac.

Gość zraniona i smutna
Tak było 7 lat i półtora roku od zareczyn.i dużo razem przeszlismy i myslalam ze juz nic nas nie rozdzieli..czuje się jak zużyty mebel bo nie rozumiem co mu zrobiłam zlego ze tak postąpił,mówił ze nigdy nie opuści, chce mi się tylko wyc,juz nikomu nie zaufam

Gość gość
up

Gość gość
u nas się udalo, ale wrocilismy do siebie nie dkatego, ze nie bylo nikogo innego, tylko z milosci