Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

R.biegowy drewniany czy plastikowy?

Polecane posty

Gość gość

Jaki polecacie? Drewniany cos jak tup tup lub plastikowy z kinder craft? Wazne zeby byl niski tzn nisko siodelko ok 30-31 cm

Gość gość
Doradzi ktoś?

Gość gość
To kup.sobie drewniany rower i Zobacz czy wygodnie.... 10 kg drewna czy 2 plastiku.... Te drewniane rowery biegowe to dla jakiś eko swirow.... A jak się dziecko wywroci i na niego ten drewniany rower to dopiero ryk będzie.... kup lekki aluminiowy lub plastikowy

Gość gość
Taa z checia kupe :P ale pokaż mi takie rowery dla doroslych :P Te drewniane z tego co czytalam to maja kola pompowane lub piankowe a siodełka miekkie wiec chyba nie tak zle (odrzucam te, które maja tylko sama deche do siedzenia). Z tym przygnieceniem sie zgodze, ciezkie to to pewnie jest. Tylko nie wiem dlaczego, te drewniane wydaja mi sie bardziej stabilne a te plastiki wywrotne. Nie wiem, kombinuje, dlatego szukam rad. Nie chodzi mi o wyglad, wazne zeby sie sprawdzał.

Gość gość
*Kupie a nie kupe :P Bo zaraz sie zacznie poprawianie

Gość gość
Kup porządny rowerek taki jakim jest puky LRM, a nie jakieś marketowe s**ty.

Gość gość
up

Gość gość
podnosze

Gość gość
Drewniane sa ze sklejki. Nie ma to jak pytac wiejskich tlukow o opinie. Nawet nie wiedza co jest polularme a co nie, ani ile co wazy.

Gość gość
ja kupilam aluminiowy, jest ciezszy, ale jak juz syn zalapal to tego co wyczynia z tym rowerem drewniany by dlugo nie wytrzymal. Ja polecam tez takie bez blokady skretu kierownicy- jak sie syn przewraca, to raczka kierownicy nie wbija mu sie w brzuch

Gość gość
20.06 - dzieki za konkretne rady. A nie "mądrości" powyzsze. Co do blokady, dobrze ze wspomniałas o tym, bo wydawalo mi sie ze własnie na poczatek lepsze są te z choćby małym ograniczeniem (bo są na ok 23 i 40 coś stopni, w zaleznosci od rowerka)

Gość gość
Zastanawiam sie na (mniej wiecej) czyms takim. TO nie reklama attachment:/1/rowerek-rower-biegowy-kinderkraft-up-2015-gratis-i5044199320.html