Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaczynałem studia matka kupiła mi nowe mieszkanie 42m2 i wiecie co?

Polecane posty

Gość gość

Nie za duże (42m2) ale urządziłem je za własne pieniądze. Trochę to trwało bo studiowałem dziennie i miałem pracę dorywcze za śmieszne pieniądze. Wtedy (a było to 7 lat temu) kumpel powiedział mi że on woli sam się dorobić mieszkania niż mieć takie mieszkanie z łatwizny. I wiecie co? Niedługo po tej rozmowie kumpel wyjechał do anglii i wrócił na stałe do PL miesiąc temu, za wiele kasy nie odłożył bo żył tam normalnie i nie żałował sobie. Teraz po powrocie nie może znaleźć pracy, mieszka z rodzicami a wynajmie mieszkania na razie może pomarzyć a kupno mieszkania chociażby na kredyt to abstrakcja :D:D:D Ciekawe czy gdybym się zapytał o tej jego słowa 7 lat temu dalej by je podtrzymywał ;)🖐️

Gość gość
I co w tym smiesznego ?? Plakac sie tylko chce ze jest duzo takich jebnietych czubków jak ty ktorzy sie cieszą ze my to mamy a oni to nie. Ktorzy cieszą sie z czyjegos nieszczescia. Ja na twoim miejscu bym mu pomogl. By mogl u mnie mieszkac.

Gość gość
Co

Gość gość
a ja rozumiem autora, ten jego kolega cwaniaczek cebulaczek myślał , że się w Anglii kokosów dorobi, to jest śmieszne, ludzie jadą w 1 śmierdzących skarpetach na wyspy i myślą, że wrócą jako milionerzy :D a tam podcierają tyłki sasom i pucują podłogi , a potem się wożą " byłem w uk " xd nawet języka nie znają lepiej niż dziecko z gimnazjum w każdym razie autorze, teraz możesz się śmiać z kolegi co wyżej srał niż dupę miał 🖐️

Gość gość
I co w tym smiesznego ?? Płakać sie tylko chce -- jaja sobie robisz? to jego kolega kozaczył i uważał się za lepszego " bo on sam zarobi" , a dupa i nic nie zarobił , a mieszkania tylko w międzyczasie podrożały ;D

Gość gośćLAKI
ja sie ciesze ze masz wlasne mieszkanko,a ci co pisza: (((((((co w tym smiesznego ?? Plakac sie tylko chce ze jest duzo takich j**nietych czubków jak ty ktorzy sie cieszą ze my to mamy a oni to nie. Ktorzy cieszą sie z czyjegos nieszczescia. Ja na twoim miejscu bym mu pomogl.)))))) NIECH sie od ciebie od"!pie"!rdola,JA SIE CIESZE Z TEGO ZE TEN gamon wrocil do Polski bez grosza i musi mieszkac u mamusi,tak to jest jak sie ktos chce dorobic szybkiego majatku za granica(mieszkam za granica i wiem )

Gość gość
mi tylko zal tych jego rodzicow , ze musza z nierobem mieszkac i utrzymywać dorosłego, zdrowego chlopa!

Gość gość
Dalej twierdze ze cos macie z głowami. '' JA SIE CIESZE Z TEGO ZE TEN gamon wrocil do Polski bez grosza i musi mieszkac u mamusi '' to cieszysz sie z tego ze ktoś ma zle. Chora jestes. To jak ty bedziesz chciala wyjechac do USA to ja mam byc smutny ze ci sie nie udaje?

Gość gość
masz co przeżywać... koleś może tak powiedział, bo jego rodziców nie stać na mieszkanie dla niego, może miał ambicje, plany, no ale nie wyszło. rozwalające jest to, że pamiętasz to po 7 latach :D i przeżywasz :D śmieszą mnie tacy pamiętliwi ludzie

Gość gość
To pisze caly czas ta jedna sama osoba czyli autor. Podejrzewam ze pravik. Albo kto komu sie w życiu nie udało.

Gość gośćLAKI
tu nie pisze jedna i ta sama osoba-((((gośćLAKI dziś ))) to ja

Gość gość
Co

Gość gość
a ty autorze czego się dorobiłeś oprócz mieszkania od rodziców wiesz ja też mogłabym urządzić mieszkanie gorzej te mieszkanie mieć. ja przynajmniej wiem ze mam coś własnego i kupione za własne i urządzone też. też dużego mieszkania nie mamy bo 68 mkw ale 10 lat odkładania i pracy w niego i wiem ze moje a nie rodziców.

Gość gość
ja pierdziele, ale to przeżywasz. Co w tym dziwnego? Ja mam mieszkanie po dziadkach i cieszę się, że je mam. Jakbym nie miała to najmarniej 10 lat by zarabiała, żeby wziąć kredyt :o nie wiem z czego się cieszyć :o z tego, że kumpel nie ma czy, że Ty byś też nie miał gdyby nie rodzice?

Gość gość
no i żebyś nie cwaniakował to napisze ci że nie mieszkaliśmy u rodziców wynajmowaliśmy kawalerkę i zbieraliśmy na własne .

Gość gość
bo autor się szczyci czego nie ma , jest wiele osób co ma domy czy mieszkania po rodzinie i są wdzięczni za to takie czasy ale nie chwalą się tym czego to oni nie mają chwalić się można jak się samemu cuda dorobić można

Gość gość
Autor tematu wygrał życie :classic_cool:

Gość gość
dlatego podziękujmy Komorowskiemu za takie REALIA w Polsce, że ktoś 7 lat remontuje kawalerkę !!! No takie żenujące płace są w Polsce

Gość gość
autor pisze tu służbowo debilne historyjki wzięte z dúpy oficera prowadzącego (ABW lub SKW). Te służby nie szukają szpiegów w Polsce tylko zajmują sie inwigilacją obywateli tego kraju i propagandą na użytek wewnętrzny:-O Na 1-szej stronie kafe jest obecnie co najmniej 3 tematy propagandowe, te leniwe debile nawet nie zadają sobie trudu żeby poznać podstawowe realia :-D

Gość gość
p***********o cię hahaha a co komorowski ma do tego boze ludzie az tacy tępi i płytcy jesteście akurat komorowski jest prezydentem 4 lata a jak sam/a napisałeś/as autor remontuje kawalerkę od 7 więc punknij się w ten durny łeb a poza tym prezydent nic nie znaczy on spełnia jedynie FUNKCJĘ REPREZENTATYWNĄ kraju na świecie

Gość gość
No ale zarówno ty jak i kumpel nie macie nic do tego i żadnej "woli". To nieważne czy ty wolałeś kupić sam czy dostać, skoro i tak nie było Cię stać musiałeś się zgodzić na swoje życiowe warunki i to nieważne czy kolega żałuje swojej decyzji skoro i tak nie miał innej.