Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monotypowy

flirt

Polecane posty

To jest chyba zanikająca sztuka. A ja tak lubię kiedy kobieta oblizuje wargi, poprawia włosy i wysila się intelektualnie. Wtedy jest najpiękniejsza.

Gość CzynnikOpiniotworczy
Zwłaszcza wysila intelektualnie :D

Gość baźka
Hmmmmm.... to ja na razie usiądę sobie w kącie poprawiając włosy i oblizując wargi i poobserwuje czy warto wysilać się intelektualne.... ;)

Kiedyś się nad tym zastanawiałam. Co działa bardziej na mężczyzn? Oblizywanie ust, przegryzanie ich. Gładzenie szyi. Zabawa włosami. Spojrzenie spod długich rzęs z delikatnie odsuniętą na bok głową. Sylwetka? Muśnięcie mimochodem po Jego ramieniu. Zapach. Czy zabawa słowem?

Baźka Chcesz, to pozostań bierna, ale wiedz, że wtedy mowy nie ma o interakcji.

CzynnikOpiniotworczy To zależy, od dnia, nastroju, mężczyzny a zwłaszcza od kobiety która to robi.

Gość gorące lody na zimne wieczory
Do autora To że dla was facetów rozmowa na poziomie to wysiłek intelektualny to nie znaczy że dla kobiet też zwłaszcza przy poprawianiu kosmyka włosów czy oblizywanie ust A propo ponoć perfekcyjna poprawia lwia grzywe więc sobie włącz i ciesz oczy przy wysiłku intelektualnym

Ale przecież to urocze, gdy kobieta chce zabłysnąć w rozmowie o lutowaniu dajmy na to (przykład). Bladego pojęcia nie ma o czym mowa ale czego się nie robi by przykuć uwagę :) Oczywiście sama tego nie potraktuję. ;) Monotypowy a co na Ciebie działa?

gorące lody na zimne wieczory Nie wiem o jakich facetach mówisz, ale wiem już, że nawet najbardziej zmysłowe poprawianie włosów w twoim wykonaniu nie daje dreszczy.

Wiele rzeczy na mnie działa, lista jest długa i niestała. Nawet jeśli zacznę, to nim skończę będzie już pewnie nieaktualna. Niewiedza, to nie jest obciach, udawanie wiedzy już tak. Mężczyzna powinien tak prowadzić rozmowę, by kobieta nie czuła się skrępowana w jego towarzystwie. Zawsze w sposób odpowiadający jej możliwościom.

Gość Sośka
Jestem Zonk i jestem uzależniona. Od zawsze.

Chyba nie takie z automatu, niedbale robione w jakiejś budzie,przez kobietę o brudnych rękach i czystych intencjach? ;)

Nieczyste powinny być tylko myśli. ;) Zawsze odpowiadający możliwością kobiety? Wiesz, że często kobiety udają głupie siksy, by dać się wykazać mężczyźnie? Połechtać ego? Mężczyźni boją się zbyt inteligentnych kobiet.

Udawanie głupiej przed głupszym od siebie facetem? Brzmi bardzo intrygująco. Nie ulega wątpliwości, że to pomysł jakiejś głupiej siksy. Kobiety to masochistki, same sobie robią krzywdę.

Trzeba sobie jakoś radzić i pomyśl ile to energii kosztuje by nie okazać się zbyt mądra i wypaść dobrze robiąc z siebie słodką idiotkę. Mimo wszystko mądra głupią będzie potrafiła udawać, odwrotnie to nie zda egzaminu. ;)

Gość Sośka
Udawanie głupszej nie przejdzie. Głównie dlatego, że faceci, których głupie kręcą, zwyczajnie nie kręcą mnie.

CzynnikOpiniotworczy To się nazywa marnowanie energii. Tak jak napisała Sośka, nic dla męskiego ego, ponad mądrą kobietę u boku.

Gość Sośka
Ciekawe czemu ktoś usunął mój ostatni wpis, w którym przytoczyłam słowa pewnego Pana... "Inteligentna kobieta to kobieta, z którą można być tak głupim, jak tylko się chce. "[Paul Valery]

"Inteligentna kobieta to kobieta, z którą można być tak głupim, jak tylko się chce." x Autor zapomniał niestety wyjaśnić czym dla niego jest głupota więc cytat traci wartość.

Głupotą jest to że kobiety boja sie pokazac swoja inteligencje...Facet ktory zwroci na to uwage staje sie bardziej dumny z tego ze poznal ladna a do tego inteligentna kobiete. ;-)

Dla mnie inteligencja to nędzność u obu płci. To za mało, wirusy też są inteligentne.

Głupi do głupiego, mądry do mądrego albo niech głupi błyszczy przy mądrym - to też podgatunek mądrości.

Gość gość
inteligentne wirusy? dzisiejsza młodzież to jednak mega idioci :(

No i to jest glupota aby wiazac aientylko z kims kto jest na Naszym poziomie intelektualnym...Fajnie jest miec kogos kto wie wiecej lub komu samemu mozna pomoc a i czegos nauczyc. :-) To ze jedno madrzejsze od drugiego to juz skresla mozliwosc poznania kogos lepiej nawet podczas zwyklego flirtu?Nie.Nie ktorzy sa wprost oczarowani druga osoba ze tak duzo wie,rozmawia.A do tego takie zalotne zachowanie co do innej osoby ktora zwrocila Nasza uwage pozwala tylko na to ze lepiej sie rozmawia czy tez przyjemniej siw patrzy :-P

Mnie urzekają tylko ludzie sztuki, techniki i dobrego smaku ale jakby się tak przypatrzeć to jedyną osobą która niezmiennie i ciągle mnie urzeka jestem ja sama, nie znam nikogo mądrzejszego.