Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZABIERZ BABCI DOWÓD bo mohery zagłosuja na dude i bedzie katastrofa

Polecane posty

Gość gość
Te nie pogrążajcie się pachołki PeOwskie :D ja w parlamentarnych w życiu na PiS nie zagłosuję, chcę innych, ale jak prezydent będzie z PO to będzie wszystko utrudniał. Nie obrażaj ludzi z mojego otoczenia, chyba chciałeś to napisac o "swoich" ludzie głosujący mają dosć Komorowskiego, mówiącego jak to pięknie jestw Polsce. Potrzebna jest zmiana. Nigdzie nie wyjedziemy, przeciwnie, całymi grup[ami będziemy szli głosowac na Dudę, tak samo jak Korwinowcy, inni Kukizowcy, poczytaj sobie w necie, żeby tylko odspawać PeOwca od stołka. Zadnej wojny z Rosją nie będzie :D tylko wy sobie coś ubzduraliście wtych zPeowiony mózgach, boję się was, boję sie PO, to są badyci, Kaczyńskiego i Macierewicza nie znoszę, ale jak widzę Niesiołowskiego i Muchę to aż mnie ręka świerzbi zeby im wp********ić w te fałśzywe, podłe, zakłamane ryje.

Gość gość
i z czego cieszysz mordę ? To tylko prosta droga do wpojny x do srojny DEBILU:O prędzej nas sku‪rwysyn Komorowski wpędzi w wojne z Rosją po przez to wpieprzanie się w UPA-inę niż Duda po przez Smoleńsk. o Smoleńsk były kacze batalie 5 lat i ruskie nic nie robili, a wystarczyły komorowskie wtrącania się w ukraińskie problemy i raz dwa Car nam pogroził i embargo nałożył. LUDZIE MYŚLCIE!!!

Gość gość
Od mojej całej rodziny czyli: ja, mąż, dwoje dorosłych dzieci, narzeczony córki i babcia :D głosy będzie miał Komorowski, ale jak sprowadzi miltefozynę do Polski.

Gość gość
Jeżeli wygra Komorowski, w Polsce będzie jeszcze większa bieda. W przyszłym roku ma wejść podatek katastralny. Polega on na tym, że od każdej nieruchomości trzeba będzie zapłacić 1% wartości. Przykład: młode małżeństwo kupi mieszkanie na kredyt np. na 25 lat. Wartość mieszkania ok. 400 000 tyś. zł. Każdego roku za takie mieszkanie trzeba będzie oprócz kredytu i utrzymania zapłacić podatek katastralny. Podobnie dom, działka, każda inna nieruchomość. Prezydent Komorowski podpisał już projekt tej ustawy. Jak do tej pory mówił tylko o tym Krwin - Mikke. Inni milczą i pozostaje to tajmenicą. Chodzi o to, żeby ludzie swoje majątki sprzedawali za bezcen. Bogacić się będa więc tylko ludzie bogaci. Jeśli wygra Komorowski - jest po Polsce. Przekazujcie proszę dalej tę ważną informację.

Gość gość
To tylko wierzchołek góry lodowej w kwestii dojenia narodu.Głosujcie na Dudę bo za pięć lat wszystko bdzie rozkradzione a na jesieni na Kukiza/chociaż już straszą,że nie da rady partii założyć i wszystkiego sfinansować/.Film Smoleńsk też pieniędzy nie dostał i Polacy dali.W tym przypadku też tak może być.Zbliża się koniec kryzysu wartości,czas im pokazać co jako naród potrafimy.

Gość gość
katastrofę to już masz imbecylu ! a będzie jeszcze gorzej jak zagłosujesz na Bulla i jego świtę ! nie będzie Polski nie będzie Polaków a ci co przeżyją będą w niewoli u szkopa !

Gość gość
A jak Duda z PiSem to za pięć lat będziemy w niewoli u Ruska

Gość gość
ciekawe kto ci tych pierdół naopowiadał ? póki co to szkopy z***biś...cie dobrze żyją w układach z Ruskimi i o ile sięgniesz pamięcią wstecz to zrozumiesz , że Rosja Niemcy i USA doskonale zaplanowały wspólną strategię II wojny światowej :) zatem nie piernicz ! tylko się doinformuj poczytaj poucz !

Gość gość
Teraz hasło zmieniło się .Teraz nowe haslo to babciu zabierz wnuczkowi dowód. Bo mlodzi będą głosować bna Dude :-)