Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allle

wózek stokke

Polecane posty

Gość Allle

hej, miała/ma któraś z Was wózek stokke? bardzo mi się podoba, jestem ciekawa Waszych opinii na jego temat. http://www.stokke.com/#_

Gość gość
jak dla mnie paskudny

Gość Nana83
Jestem posiadaczka stokke xplory Wybierając ten wózek kierowałam się przede wszystkim potrzebami i trybem życia(wygląd tez wpadł mi w oko).Świetnie zdawałam sobie z braku amortyzacji dlatego tez nie zaliczam tego do wad, wózek jest funkcjonalny i moje dziecko kocha w nim spać. Gondola jest wygodna, bałam się ze będzie za mala czytając opinie innych, jedna okazała się dobra ( dziecko urodziłam dość duże 4kg i w 4 miesiącu życia w gondoli było bardzo duuuzo miejsca. ). Wysokość siedziska i jego regulacja jest wielkim plusem. Ps: Jeśli chodzi o wypadki typu wypadniecie dziecka, pękniecie...to zapewniam że w każdym wozaku każdej firmy zdarza się wadliwy model(mogę podać przykład maxi cosi mura 3 niestety :/).Stokke xplory jest bardzo stabilnym wózkiem i polecam przed zakupem dokładnie obejrzeć model czy nie jest wadliwy, a po zakupie zapoznać się z instrukcja oraz przemyśleć czy taki wózek jest dla nas. PLUSY: Zwrotny, sprytny,uspokaja dziecko (tak tak moje dziecko go kocha, a raczej jeździć nim),dziecko możne oglądać świat a nie kolana innych ludzi, łatwy w obsłudze. Minusy: Ciężko się podbija.

Gość gość
Nana83 2015.05.26 Ma racje, ja sie dlugo wachalam, ale mieszkam w miescie bez kocich lbow i z rownymi chodnikami, wozek sie sprawdza.A tez sie nasluchalam p*****l o niestabilnosci itd, dodam ze oprocz xplory mam scoota dla starszego dziecka tez polecam, bardzo solidny.

Gość gość
Wlasnie sie zastanawiam miedzy tym a scootem, mam beznadziejna spacerowke po bratowej, wzielam bo nie wypadalo odmowic(zabijala wzrokiem...)dziecko ma 6m i rwie sie do siadania, ktory polecacie?