Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agula198

prywatny reumatolog dzieciecy na ślasku

Polecane posty

Witam zna ktos dobrego reumatologa dzieciecego ze ślaska?moze byc prywatnie.

Gość gość
ale po co ci reumatolog jak nie masz dziecka?

jak nie mam dzieci?skat ten wniosek? mam dwoje dzieci i dla 1 potrzebuje reumatologa .

Gość gość
Wygogluj se:-)

Gość gość
Jak masz facebooka to wpisz wyszukiwarkę rzs lub mizs to są choroby reumatyczne zapisz się do jakiejś grupy i tam pytaj bo na tym forum niczego sie nie dowiesz, ja mam reumatoidalne zapalenie stawow ale jestem dorosła i z poznania wiec nie umiem pomoc

od ponad 20 lat naukowcy badali malza perna caniculus -gasi stan zapalny stawów- reumatyzm ,zwyrodnienia ,wskazany dla sportowców ,osób z nadwagą od 2009 w POlsce dostępny lyprinol-ole z małza perna caniculus -cena zbyt wysoka 120żł w badaniach była przebadana inna postać małza -mączka perna caniculus -podawana z tranem -wyciszała stan zapalny ,tylko małż zielony ma kwasy p/zapalne powstrzymujące reumatyzm i w 100% bezpieczny bo naturalny w Polsce dostępne wersje green lipped mussel lub grunlipmuschel -cena 150 kapsułek po500mg -czyli cena dostępna dla nas -do kupienia na eperna.pl poczytać-jest tam też dieta ............

jak nabardziej dla dziecka -naturalny ----------bezpieczny -działa jak chemia ------------przebadany naukowo -biorę z tranem ,,,,,,,,,,