Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Help,mam dość ! masakra.

Polecane posty

Gość gość

Podobno jakaś Ania i Gabrysia wysyła pozdrowienia dla mojego męża Rafała ze słowami że niby ja "nie zasługuję na to żeby mieć rodzinę",o co tu chodzi ?,dlaczego te kobiety mnie gnębią i co łączy je z moim mężem .wiem że on ma dzieci z inna,wiecznie nie ma pieniędzy ,bo tamta go rzeźbi.Help pomóżcie może wy coś wiecie bo ja wysiadam.prawię na wszystko zarabiam sama,choć on ma większy zarobek,już nie daję rady .nie sypiam z nim od czasu jak się dowiedziałam o tym ze ma z tą kobieta kolejne dziecko.Obrzydza mnie fakt że on z inną..fuj.On nadal wszystkiego się wypiera,wiem że kłamie.jak się dowiedzieć?.Help.

Gość gość
dodam że ta sprawa ciągnie się 18 lat.

Gość gość
Jest agresywny kiedy chcę wyegzekwować od niego prawdę.sama pracuję na buty odzież dla dzieci i kieszonkowe oraz jedzenie. internet,sprzęt domowy-jak się zepsuje itp..już nie mam siły,a ta go jeszcze podjudza-tak czuję ,co robić .?Może wynająć detektywa?,tylko że to chyba spory koszt.

Gość gość
dzisiaj jego manipulanctwo przebiło wszystko.Rafał to podły manipulant.!

Gość gość
Przykro mi nikogo to nieobchodzi :(

Gość gość
szkoda,bo ja muszę się dowiedzieć czegoś .Muszę wiedzieć kim ona jest albo gdzie mieszka i co ma do tego jakaś Ania i Gabrysia.Jestem oszukiwana 18.lat.Na dzieci nie łoży bo wiecznie komuś daje.Ta kobieta wysyła kumpla po kasę.dla czego ja i dzieci mamy być oszukiwane,i dlaczego mamy cierpieć za kogoś,nie znając nawet prawdy.Liczę że może jednak ktoś coś wie.?Kiedyś(18 l)temu usłyszałam od mojego taty ze nie można budować szczęścia na cudzym nieszczęściu ale no hallo czyim nieszczęściu bo ja nawet nie wiem o co chodzi.kto niby jest taki nieszczęśliwy przeze mnie?Ojciec coś wie ,tesciowa coś wie.,wszyscy wiedzą a nikt nic nie chce mi powiedzieć.jestem żoną i matką i chyba należy mi się szczerość .dlaczego mam pokutować za cos ,nawet nie wiem za co?.

Gość gość
No to dopieprz szanownemu małżonkowi sprawę w sądzie o alimenty na dzieci. Powiedz, ze chcesz 80% jego wynagrodzenia, bo twój mąż od dawna nie łoży na własne dzieci ani na dom w którym mieszka, tylko rozpieprza kasę na baby lekkich obyczajów. Powiedz, że co miesiąc przychodzi jakiś facet chyba alfons i twój mąż daje mu wszystkie pieniądze, a dzieci i dom są na twoim utrzymaniu. Jak tak napiszesz w pozwie i później powiesz w sądzie to dostaniesz te 80% jak nic.

Gość gość
I co mi to da?,ja chcę znać prawdę?Pieniądze póki co jakoś sama zarabiam ,choć dużo mnie j niż on ,wkurzające jest to jak on chce żebym za wszystko to ja płaciła...zresztą stale płacę.Czasem cała wypłata idzie na dom i dzieci a mnie nie zostaje nawet na dentystę .Prawa jazdy też nie mam.Roweru nie naprawi.Muszę rozmówić się z tą kobietą bo ona go buntuje ,karze mu się mnie pozbyć w brutalny sposób,a on mi wykrzykuje że jeszcze się zdziwię kto będzie mieszkał w naszym domu.nigdy nie zostawię domu jakiejś lafiryndzie.!

Gość gość
Już mu dzisiaj powiedziałam w obecności jego siostry że albo dowiem się całej prawdy ,albo rozwód..na co on się szeroko uśmiechnął,i tu go przejrzałam i zaraz potem dodałam.Ale nie myśl sobie że tu jakąś lafiryndę przyprowadzisz bo ja ci domu nie zostawię.Dom się dzieciom należy.I tak nic więcej od niego nie mają.

Gość gość
tak to jest w patologicznej rodzinie, współczuję myślenia i faceta, ale..właściwie jak ci z nim dobrze, to sobie siedź na d/u/p/ie i dalej patrz na to i zazdrość, że inni mogą żyć bez tych wszystkich wszawych "przyjemności', jakie wybrałaś w swoim życiu. 🖐️

Gość gość
Nie obrażaj mnie,pochodzę z normalnej rodziny!Potrafię pracować ,od nikogo nic nie chcę i nigdy nikomu niczego nie zazdrościłam.Ślubował wierność i uczciwość a teraz co ?,chyba mam prawo jako żona znać prawdę!Dla mnie szczerość ,uczciwość i szacunek -to priorytety.!