Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetów w wieku średnim

Polecane posty

Gość gość
No wlasnie.. te 30 probuja za wszelka cene udowodnic ze sa lepsze od tych "malolat" smiech.gif komicznie to wyglada..no ale coz zrobic.. synu a wal co chcesz, nawet kozy, ale nie dziw sie, że inni maja inne preferencje niż ty. Dzięki temu masz szanse na 20-tkę, bo inaczej przegrałbyś z ustawionym finansowo 30-latkiem, gdybyśmy tylko takie lale rwali

Gość gość
Jak porownywac lepsze/gorsze w czym niby? Na pewno czesc z nich(poza kafe) jest madrzejsza, ma wiecej doswiadczen zyciowych,wiecej wie.Mowa o 30-tkach. Jest o czym z taka porozmawiac na rozne tematy itd. Idiotki tez sie zdarzaja. Taka 20 co wie? Ze idzie na studia sie dowiadywac:-D Bywaja bardzo oswiecone 20-tki ale to jedna na 100 z prostego powodu,one jeszcze wiedziec duzo nie musza wszystko dopiero przed nimi

Gość gość
zależy do czego potrzebujesz kobiety, jak tylko do rżnięcia, to ok 20 się nada. Jeśli wygląda ok to powinno wystarczyć do szczęścia. Jeśli potrzebujesz kobiety do czegokolwiek więcej, a uwierz mi czasem trzeba wyjść z łóżka i porobić coś innego, to szukaj tez innych cech u kobiety

Gość gość
Ty mi nie tlumacz ja wiele lat po slubie jestem:-D Jakos nigdy nie potrzebowalem do rzniecia tylko. Zawsze mialem dziewczyne i to z nia byl seks i sadze,ze to bylo lepsze niz seks dla sesku.