Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

andrzej duda owoce na wierzbie ??? Pomoc dla ofiar systemu???

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio w TV slyszalem ze Duda ma pomagac osobom które zostały oszukane przez system w państwie czy jakoś tak nie umiem tego prfekcyjnie opisać no prosto z mostu te które zostały /wy/ch/uj/ane/ No powiedzmy jestem watkiej sytuacji no powoli wychodze na prostą ale to mnie bedzie łącznie kosztować z 13tys. zł juz stracilem 8tys. nie bede opisywal co to dokladnie za zdarzenie ale jak by ktos wiedzial o co chodzi i jak sie za to zabrac czy trzeba jakis list gdzies wyslac czy cos niech mi podpowie. dzieki

Gość gość
Ja przez 3 lata z rzędu byłam zalewana choć nie mieszkam na terenie zalewowym. Zarząd dróg powiatowych odprowadzał sobie ścieki swoim przepustem pod drogą na mój prywatny teren.Złożyłam donos do prokuratury i nie dostałam żadnego odszkodowania mimo to, że mam straty około 70tysięcy złotych

Gość gość
matko 70tys. niech duda zostanie tym prezydentem jak obiecywal taką pomoc to kto wie moze dotrzyma slowa

Gość gość
Akurat sady i prokuratura są ręką Kaczyńskich. Pisiory są sedzinami i sędziami. Mnie taki kurd**el pisowski wystawił lewy wyrok. 150 cm wzrostu, kaczan z brązowymi oczami. Jak szedł korytarzem to miałam ochotę go kopnąć w d**e.

Gość gość
No przez 3 lata mieszkałam jak na wyspie, bez dojazdu, bo moja, prywatna droga dojazdowa też była zalana. Chodziliśmy przez te ścieki, zeby dostać się do domu i wydostać z niego i pozarażaliśmy się najróżniejszymi chorobami, również i leiszmaniozą, gdyż nazlatywało się zarażonych komarów, które nas pogryzły, a teraz leiszmanioza rozniosła się na całą okolicę i prawie wszyscy mieszkańcy mojej miejscowości chorują.

Gość gość
banda złodzieji i kretaczy :(🖐️

Gość gość
No ciekawe dlaczego sądownictwo się kompletnie nie cywilizuje. Zaskarz ich do Straburga