Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Duda zerwie z PiS po wyborach?

Polecane posty

Gość gość

Wyobrażacie sobie taki scenariusz? Duda wygrywa wybory prezydenckie i po tradycyjnych podziękowaniach, uśmiechach, kwiatach i szampanach wystawia prezesa PiS do wiatru - tzn. otwarcie się z nim nie zgadza, krytykuje, nie chce być uległy, po prostu prowadzi niezależną politykę. Czy to jest Waszym zdaniem możliwe? Ja przyznam, że bym chciała, by tak się to potoczyło, bo wręcz nienawidzę PiS-u, ale jednak zagłosuję raczej na Dudę, bo Komor już wystarczająco się skompromitował.

Gość gość
niemozliwe, bo Duda to marionetka Kaczyńskiego :O

Gość gość
A może nie i tylko tak zręcznie udaje?

Gość gość
niemozliwe, bo Duda to marionetka Kaczyńskiego :O

Gość gość
NIE, nie zerwie:(

Gość gość
W drugiej turze nie zagłosuje na cykora który odmawia wzięcia udziału w debacie proponowanej przez Kukiza. Nie zagłosuję na cykora który w czasie swojej kadencji nie zwołał ani jednej konferencji prasowej. Nie zagłosuje na człowieka który przynosi wstyd popisując się swoim obyciem dyplomatycznym pije wino nie ze swojego kieliszka łazi po fotelach.Nie zagłosuje na człowieka który mianuje się opozycjonistą a nasyła milicję na opozycjonistów. Nie zagłosuję na człowieka który mówi że walczył z komunizmem a komunistę ma za swojego doradcę który mu pisze co ma mówić. Mogę wymieniać jeszcze wiele ale szkoda mi klawiatury.Koniec z PO.

Gość gość
Duda i Komor byli razem w Unii Wolności

Gość gość
Tu mamy erotyczne problemy nie polityczne !!

Gość gość
Tu mamy erotyczne problemy nie polityczne !! x tutaj są wszystkie problemy, taki dział