Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, czy jeżeli podoba Wam się jakiś chłopak to dajecie mu to do zrozumie

Polecane posty

Gość gość

czyli np. uśmiechacie się często do niego, prosicie o pomoc w czymś (mimo, że spokojnie byście poradziły sobie same), zagadujecie do niego itp.? Czy w ogóle tego nie pokazujecie i zachowujecie się jakby nigdy nic?

Gość gość
Hmm? :)

Gość gość
Nic nie robię, nie będę się kompromitować.

Gość gość
"Nic nie robię, nie będę się kompromitować. " Ja rozumiem, że nie będziesz do faceta zagadywać/zarywać, bo to ich domena, ale czy zwykły uśmiech do chłopaka, który Ci się podoba to kompromitacja?

Gość gość
jakbym była pewna że czegoś chcę i chłopak był by wolny myślę że coś mogło by być ale mi się to nie zdarzyło. Za to jak się podoba ale staram się trzymać go na dystans z jakiefgoś powodu to nie pokazuje że mi się podoba . Raczej unikałabym możliwości żeby mu np pomóc jeśli ktoś inny może

Gość gość
I ten uśmiech wystarczy? nie sądzę :)

Gość tralcia
Ja robilam ale to nic nie dawało. Wiec przestalam. Pytalam na zywo różnych co mi sie podobali o godzine, o rozmienienie pieniedzy, o co slychac, na komunikatorach zagadywalam odwazniej, zaprosilam na impreze, zaprosilam na kawę, pytalam o spotkanie. Potem doroslam, zdalam sie na los i tak wyszło lepiej.

Gość gość
"I ten uśmiech wystarczy? nie sądzę" Nie mówię, że wystarczy, ale samo okazanie uśmiechu to chyba kompromitacja jednak nie jest, co nie? To jest tylko drobna oznaka, nikt tu nie mówi o rozłożeniu nóg przed nim i mówieniu "bierz mnie, ogierze" xD Nie no, głupawa mnie się dzisiaj trzyma. :D

Gość gość
myślę że to nie było jasne. Ja bym raczej rozmawiała, pytała o niego, chciała bym się dowiedzieć, coś z nim porobić, np. pograc w piłkę i jeśli bym wiedziała że mi się podoba to chyba bym mu to jakoś jasno uświadomiła np. powiedziała. Jakby mnie niegrzecznie odżucił to stracił by wartość a jak nie to ok.

Gość gość
"Bierz mnie ogierze" to raczej na późniejszym etapie znajomości :P A tak serio to czyżby jakaś Ci zawróciła w głowie i zastanawiasz się czy jej się podobasz?

Gość gość
ale okazanie zainteresowania to chyba nic złego a raczej jest miłe choć krępujące też może być dla dwóch stron

Gość gość
"A tak serio to czyżby jakaś Ci zawróciła w głowie i zastanawiasz się czy jej się podobasz?" Podoba mi się to fakt, jestem nią zauroczony w znacznym stopniu, ale zawrócenie w głowie lub (ło matuchno!) zakochanie to gruba przesada.

Gość gość
Może jeszcze jakaś dziewczyna się wypowie? :) Czy jeżeli jakiś chłopak Wam się podoba to dajecie mu jakoś subtelnie o tym do zrozumienia czy nic po sobie nie pokazujecie?

Gość lubią mnie laski
fajnie jest jak laska mnie podrywa, zawsze taka ma u mnie ekstra punkty, i nie musi być nie wiem jak ładna, 5-6/10 już ok.

Gość gość
Musi mi się bardzo podobać ten facet i musi mieć piękne oczy, wtedy się wpatruję w niego jak głupia i zazwyczaj to działa,bo podchodzi...