Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćCoc

Dieta sałatowa

Polecane posty

Gość gośćCoc

Chce zrzucić w 2 tygodnie kilka kg :) co sądzicie o tym, by jeść samą sałatę + ćwiczenia??? da się ? wiem pomysł głupi i na efekt jojo ale jak mus to mus!

Gość gość
Zrezygnuj z cukru, weglowodanów, kawy i herbaty. Tylko woda do picia. Jedz mieso i zieleninę, na sniadanie banana a na kolacje inny owoc. Zero nabiału!

Gość gość
Jak przestqniesz jeść to spadnie Ci metabolizm i nic nie schudniesz. Jedz owoce i warzywa kiedy tylki poczujesz glod, a przed szklanka wody

Gość gość
głupszego pmyslu nie slyszałam... salata chociaz z własnego ogródka? czy chemiczna?

Gość maggie705
Każdy ma swoje diety, ja takiej nie próbowałam. Ale lubię za to jeść zdrową żywność w postaci, sałaty, rzodkiewki, ogórek, pomidor itp. Dlatego zawsze na wiosnę sadzę je z nasion http://florexpol.eu/232-salata i potem mam jak znalazł do sałatek, kanapek itp.

Gość gość
NABÓR DO GRUPY TERAPEUTYCZNEJ Trwa nabór do grupy terapeutycznej dla osób z zaburzeniami odżywiania. W ramach grupy możliwe jest otrzymanie wsparcia terapeutycznego, podzielenie się z innymi swoimi trudnościami i wątpliwościami a także uzyskanie odpowiedzi na nurtujące pytania. Spotkania odbywać się będą we wtorki: 1, 8 oraz 15 grudnia 2015 roku o godzinie 17.00 w Pure Clinic przy ulicy Droga Męczenników Majdanka 181 w Lublinie. Czas trwania spotkania będzie wynosił 1,5 godziny. Udział w spotkaniach grupy jest bezpłatny. Osoby zainteresowane udziałem w grupie prosimy o kontakt pod numerem telefonu (81) 477-57-96. Czy ta grupa jest dla mnie? Jeżeli: • dbałość o szczupły wygląd jest dla Ciebie bardzo ważna • często kontrolujesz swoją wagę oraz kaloryczność posiłków • uważasz, że jesteś osobą otyłą pomimo znacznego spadku wagi • nie akceptujesz swojej sylwetki • odmawiasz sobie jedzenia i starasz się to ukryć przed innymi • zdarzają Ci się niekontrolowane napady objadania się • masz problemy z samooceną lub niskie poczucie własnej wartości • zamykasz się w sobie lub unikasz kontaktów społecznych • masz wątpliwości związane ze swoim sposobem odżywiania • chcesz skonsultować swoje nawyki żywieniowe • posiadasz doświadczenia związane z zaburzeniami odżywiania i chcesz pomóc innym nasze spotkania są właśnie dla Ciebie. Co może dać mi grupa? • możesz bez lęku opowiedzieć o swoich trudnościach i problemach • zostaniesz wysłuchany a nie oceniany • możesz skorzystać z doświadczeń innych • zostaniesz zrozumiany • nawiążesz kontakt z osobami borykającymi się z podobnymi problemami • uzyskasz siłę i nadzieję na rozwiązanie problemu • poznasz nowe sposoby radzenia sobie z własnymi trudnościami wypróbowane przez innych • uzyskasz wsparcie w rozwiązywaniu swoich problemów • zredukujesz lęk związany z problemami z odżywianiem • otrzymasz pomoc w przezwyciężeniu trudności związanych z chorobą • zobaczysz, że nie jesteś sam ze swoimi problemami! Spotkania grupy terapeutycznej będą prowadzić: Adrian Piasecki – psycholog i psychoterapeuta w nurcie psychodynamicznym Aleksandra Kuźnik – psycholog specjalności: psychologia rodziny Jeśli chcesz w spokojnej i bezpiecznej atmosferze podzielić się swoimi problemami i doświadczeniami zapraszamy do kontaktu. www.pure-clinic.pl

Gość mari131
Ja jestem na diecie: Jedź wszystko ale z umiarem i nie podjadaj między posiłkami;) Ooooo a te podjadanie dla mnie było najgorsze bo ja ciągle bym ruszała buzią,a że pracuję w domu bo mam firmę to hmm...lodówka pod ręką dlatego też zamówiłam sobie suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i to właśnie on zahamował moje łaknienie!