Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa333333

Wybieracie się na targi książki?

Polecane posty

Ciekawa jestem, czy ktoś z Was wybiera się jutro na targi książki w Wawie. Właśnie sobie wszystko obczailiśmy, najgorsze to wstawanie.... przed czwartą musimy :(

Gość Prawiczke
Powiedz coś wiecej jakie są to Tarki?

Gość gość
ewa nie zgrywaj intelektualistki,jako konkubina to raczej zainteresuj się nowościami na rynku gadżetów erotycznych

ja w zasadzie w ogóle nie kupuję, z braku kasy i z braku miejsca ale czytam dużo i interesuje sie trochę literaturą targi to nie sklep, choć można na nich też kupować książki czy inne wydawnictwa

Gość gość
"tarki" :D

Gość gość
gość dziś O Co ci chodzi?

Gość gość
jak nie zapomnę..

no mam w domu też czytnik, ale jednak wolę te papierowe wersje, lubię trzymać książkę w ręku, przerzucać kartki, popatrzeć na zdjęcia, to jednak nie to samo do elektroniczny gadżet (M. z niego korzysta, mi jakoś nie leży)

dlatego nie kupuję, tylko pożyczam - nie mam problemu z trzymaniem faktycznie, w podróży czy gdzieś na dłuższym wyjeździe albo w szpitalu e-book jest wygodniejszy, masz całą biblio przy sobie

Gość gość
jak nie kupujesz to po co się na targi wybierasz,ty intelektualistko za dychę,jutro sobota to okna umyj,nogi staremu i klatkę schodową

Gość gość
A ja kupuję i takie targi czy inne akcje typu książka za złotówkę to dla mnie raj. Na razie to niewiele ale swoich książek mam 140

Gość gość
Też uwielbiam książki ich zapach,dotyk,formę,ale nie mam na nie za dużo miejsca i korzystamy z miejskiej biblioteki.Wypożyczmy po 8 szt.na głowę i czytamy.

Gość gość
w tym 139 telefonicznych

Gość gość
Chamskie komentarze to tych,co to chyba przez całe życie nic nie przeczytali.

Gość gość
słusznie zauważyłaś "chyba" bo pewnie mam ich więcej na koncie niż wy wszystkie razem wzięte

w "mojej" biblio pracuje koleżanka, więc biorę tyle książek, ile udźwignę i trzymam tyle, aż przeczytam :)

Gość gość
EWA TO LUBLINIANKA ?

Gość gość
ewa to konkubina swego konkubenta a nie żadna lublinianka

Gość gość
niedawno byly piekne stoiska zksiazkami artystycznymi. wygladaly mniej wiecej tak www.aastudio.com.pl i niezwykle przyciagaly przwechodzace osoby.

Gość gość
Ja mam zamiar wziąć udział w przyszłych targach jako wystawca, chcę zamówić ciekawe stoisko wystawiennicze od www.art-co.com.pl. Już się nie mogę doczekać

Gość gość
Jeżeli chcesz wziąć udział w targach jako wystawca to musisz zgłosić się do odpowiedniej firmy, która przygotuje dla ciebie stoisko targowe. Od siebie mogę wam polecić www.aastudio.com.pl Wykonują świetne stoiska targowe.

Gość gość
Przecież od 25 października zaczynają się krakowskie targi książki. Jedne z większych? Największe? Więc może tam? Poza tym zobaczcie - https://virtualo.pl/?pt=targi_virtualo Pod tym linkiem od 25 października zaczną się pojawiać rabaty na poszczególne wydawnictwa. I to właśnie promocja z okazji tych targów książki. Czy warto? Moim zdaniem zdecydowanie tak.

Gość gość
A jednak Ina był z Warszawy...?